Konya'da otomobil otobüs durağına daldı: 4 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var!

Konya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yolun kenarındaki otobüs durağına daldı. Kazada durakta bekleyen 4 kişi hayatını kaybederken; sürücüyle birlikte 5 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 19.03.2024 12:15 GÜNCELLEME 19.03.2024 15:31
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Konya'da feci bir kaza meydana geldi.

Saat 09.30 sıralarında, Konya-Karaman kara yolunun 25'inci kilometresinde 42 J 2873 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp yolun kenarındaki otobüs durağına daldı.

4 ÖLÜ, 5 YARALI!

Otomobil şarampole inip durdu, çarpmanın şiddetiyle etrafa savrulan durakta bekleyenlerden 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada, sürücüyle birlikte 5 kişi de yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

İhbarla bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve AFAD ekibi sevk edildi.

Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

EKİPLERİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Haberi alan araçtakilerin yakınları, kaza yerine gelip fenalık geçirdi.

Polis, ölen ve yaralananların kimliklerini belirlemek için çalışma yürüttü.

KİMLİKLER BELLİ OLDU

Katliam gibi kazada, hayatını kaybedenlerin isimleri şu şekilde; Mordagül Tutgak (59), Elif (42), Dudu (33) ve Nergiz Gül (48).

Sürücü Taşkın ile Bahriye Taşkın (43), Ümmühan Taşkın (16), Türkan Gül (13) ve Sibel Özgürlü'nün ise yaralandığı öğrenildi. 

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİRİLİYOR

Kontrolden çıkan otomobilin otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarpması sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin, 2 Cumhuriyet Savcısı ve 1 Cumhuriyet Başsavcı Vekili görevlendirildi. Kaza sonrası otomobil sürücüsünün gözaltına alındığı öğrenildi.

Savcılıktan yapılan açıklamada, “Konya-Karaman yolunda meydana gelen trafik kazası sonucunda 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 5 vatandaşımız yaralanmıştır. Kaza ile ilgili Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili olarak 2 Cumhuriyet Savcısı ve 1 Cumhuriyet Başsavcı Vekili görevlendirilmiştir. Olay yerinde uzman bilirkişi ile birlikte nöbetçi Cumhuriyet Savcımız tarafından gerekli inceleme ve keşif işlemleri yapılmıştır. Kazaya sebep olduğu iddia edilen araç şoförü olan şüpheli gözaltına alınmış olup olay tüm yönleriyle titizlikle incelenmektedir” denildi.

KAYNAK: DHA, AA, İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • TEKER 1 ay önce Şikayet Et
    O arabanın normal şekilde gitmesi zaten normal değil... Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Demek ki araba muayeneden geçmiş TÜVTÜRK şoför uyumuş olabilir.
    Cevapla
  • Xyz 1 ay önce Şikayet Et
    Aracın muayenesi bile yoktur. İçinde bir maganda. Hız yapmasa kontrolden çıkmaz. Bu ne kaza nede taksir. Kasıtlı cinayet.göreceğiz ne kadar ceza alacak. Ben söyleyim en fazla 18 ay yatar çıkar.
    Cevapla
  • ALLAH dostu 1 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA
    Cevapla
  • Coğrafyacı 1 ay önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Batuhan 1 ay önce Şikayet Et
    70 yaşından sonraki amcalardan ehliyet alinmali
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ehliyet kimseden alınmamalı ,85 yaşında çok güzel araç kullananan lar var, lakin , 70 yaşından sonra senede 1 kere devlet hastanesi doktorlarından araç kullanabilir raporu zorunluluğu getirilebilir .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!