'Çetinler' örgütü çökertildi: 109 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Mahzen-15' operasyonlarında Çetinler” organize suç örgütünün çökertildiğini, 109 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

GİRİŞ 20.03.2024 09:23 GÜNCELLEME 20.03.2024 09:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı yapılan 'Mahzen-15' operasyonlarında içlerinde elebaşları Özay Çetin ve Mert Çetin'in de bulunduğu 'Çetinler' suç örgütü üyesi 109 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekihleri, İstanbul merkezli Kocaeli, İzmir, Bursa, Samsun, Diyarbakır ve Erzincan’da 'Çetinler' suç örgütüne yönelik eş zamanlı 'Mahzen 15' operasyonlar düzenledi.

Operasyonda uyuşturucu madde ticareti, kasten öldürmeye teşebbüs, silahla yaralama, iş yeri kurşunlama ve yağma suçlarını işledikleri tespit edilen elebaşları Özay Çetin ve Mert Çetin'in de aralarında bulunduğu 109 şüpheli gözaltına alındı.

Ayrıca operasyonda 7 adet ruhsatsız tabanca, 4 kilo eroin 2 kilo metamfetamin, muhtelif miktarda esrar, bonzai, kokain ve uyuşturucu hap, çok sayıda şarjör, fişek ve yüklü miktarda TL'ye el konuldu.

Bakan Yerlikaya operasyonla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul Başsavcılığımızı, Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Sinan 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiyede ne kadar mafya, örgüt varmış yakalıyorlar çökertiyorlar bitmiyor tüm bunlar bu dönemki içişleri bakanlığı döneminde zirve yaptı daha önce neden dokunulmuyordu düşündürücü degilmi
    Cevapla
  • ebabil 65 1 ay önce Şikayet Et
    BU çeteler icerdede rahat durmaz bunların hepsini israile yollayın orayı işgal etsinler bari faydalı olurlar
    Cevapla
  • Vat 1 ay önce Şikayet Et
    Güney amerika ülkelerini geçtik, amma çete varmış,yakala yakala bitmediler
    Cevapla
  • kadir 1 ay önce Şikayet Et
    bu ne ya, her gün bir çete çökertildi haberi, bunlar nasıl bu kadar palazlandı, bu zamana kadar niye binilmedi tepelerine? her sokakta çete kurulmuş anlaşılan
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    adliyenin diğer kapısından çıkmıştırlar bu ülkede gariban vatandaşa çalışır kanunlar diğerler için fasa fiso göstermelik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...