FETÖ firarisi eski Vali Ahmet Pek yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan hakkında 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski Vali Ahmet Pek'in saklandığı gaybubet evinde yakalandığı bildirildi.

GİRİŞ 20.03.2024 22:53 GÜNCELLEME 21.03.2024 09:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla devam ettiği" ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

"Silahlı terör örgütüne üye olma suçundan hakkında 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan, terör örgütünün önemli isimlerinden, 2016 yılında KHK ile ihraç edilen eski Vali Ahmet Pek, Sivas Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüklerinin, FETÖ faaliyetlerinin deşifresine yönelik yürüttüğü çalışmalar sonucu saklandığı gaybubet evinde yakalandı."

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Gaygubet eviymiş !? Sümüklünün peşine takılanlar bir bitmedi....En ağır cezayı alsın bu vatan hainleri. Kaçmanında cezası vardır inşallah. Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 ay önce Şikayet Et
    Aman dikkat su uyur FETÖ uyumaz!
    Cevapla
  • Fehmi 1 ay önce Şikayet Et
    Ahmet Pek'in vali olma süreci 3 Ağustos 2012 gün ve 28373 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2012/3511 sayılı müşterek kararname ile Iğdır Valiliğine atanmış. 16 Şubat 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile merkez valisi olmuştur.
    Cevapla
  • Orhan 1 ay önce Şikayet Et
    Tankla topla uçakla bu milletine saldıran ..özel harekatci 50 den fazla polisi ölduren daha nice hainlikler yapanı daha nekadar besleyecez,...bunlar besar Esad'ın çocukları emin olun oda halkına aynisini yaptı....onlar buraya geldide darbe olsa biz nereye giderdik acaba.,
    Cevapla
  • Cesur Baba 1 ay önce Şikayet Et
    Vatan haini Haşhaşi bozuntuları. Onun bunun ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok