Alanya'da 2 tekne alev alev yandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir gezi teknesinde çıkan yangın, yanındakine de sıçradı. Yangında teknelerden biri tamamen yanarken, diğeri kullanılamaz hale geldi.

Alanya'da 2 tekne alev alev yandı
Alanya'da 2 tekne alev alev yandı
GİRİŞ 21.03.2024 10:04 GÜNCELLEME 21.03.2024 10:04

Alanya Balıkçı Barınağı'nda saat 06.30 sıralarında bir gezi teknesinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki tekneye de sıçradı. 2 teknenin alevlere teslim olduğu yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri ile Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri müdahale etti. Bölgedeki bazı tekne sahipleri, teknelerini güvenli alanlara çekerek önlem aldı. Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangında teknelerden biri tamamen yanarken, diğeri ise kullanılamaz hale geldi.

Teknelerde soğutma çalışması sürerken, yangının çıkış nedenini belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı