Türkiye Yazarlar Birliği'nin genel kurul tarihi belli oldu

Türkiye Yazarlar Birliği'nin 23. Olağan Genel Kurul toplantısı 23 Mart 2024 Cumartesi yapılacak.

Türkiye Yazarlar Birliği'nin genel kurul tarihi belli oldu
Türkiye Yazarlar Birliği'nin genel kurul tarihi belli oldu
GİRİŞ 21.03.2024 12:32 GÜNCELLEME 21.03.2024 12:32

46 yıldır, yurt içinde ve yurt dışında kültür, sanat, edebiyat, dil, tarih ve düşünce alanındaki faaliyetleri ve yayınladığı eserler ile kurumsallaşarak Türkiye’nin en önemli kültür kuruluşu haline gelen Türkiye Yazarlar Birliği'nin 23. Olağan Genel Kurul toplantısı Ankara’da yapılacak.

23 Mart 2024 Cumartesi günü “Öz Sağlık-İş Sendikası toplantı salonu”nda yapılacak toplantı saat 16:00’da başlayacak. 

Gerçekleştirilen faaliyetlerin değerlendirileceği, yeni dönemde yapılması planlanan etkinliklerin gündeme geleceği genel kurulda; yönetim, denetim ve haysiyet kurulunda görev alacaklar da belirlenecek.

Genel kurula; Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan da katılacak.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı