Yeşilçam'ın ünlü ismi Bahar Öztan hayatını kaybetti!

"Yeşilçam'ın gamzeli güzeli" olarak tanınan ve bir süredir kanser tedavisi gören oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında vefat etti.

GİRİŞ 21.03.2024 23:22 GÜNCELLEME 22.03.2024 09:36
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Dördüncü kez kansere yakalanan ve uzun süredir tedavisi devam eden ünlü oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında hayatını kaybetti.

"CANIM ANNEM BU GECE HUZURA KAVUŞTU"

Öztan'ın oğlu Yiğit Çolak, annesinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Canım annem bu gece huzura kavuştu" ifadelerini kullandı. 

Ardından da ünlü oyuncunun 22 Mart Cuma günü ikindi namazına müteakip Üsküdar Şakirin Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacağını duyurdu.

Bahar Öztan kimdir? Ablası ve babası kim? Kaç yaşında ve neden öldü? Bahar Öztan'ın biyografisiBahar Öztan kimdir? Ablası ve babası kim? Kaç yaşında ve neden öldü? Bahar Öztan'ın biyografisi

"DUALARINIZA İHTİYACIM VAR" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Bahar Öztan; "Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere dün İstanbul’a hastaneye geldim. Benim kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var" demişti.

BAHAR ÖZTAN KİMDİR?

Bahar Öztan, 11 Ağustos 1962'de İskenderun'da dünyaya geldi. Sanat hayatına reklam filmlerinde rol alarak başladı.

"Gamzeli güzel" olarak halk arasında tanınan sanatçı, dönemin ilgi gören fotoromanlarında da önemli roller üstlendi.

Öztan, "Ortadirek Şaban", "Doktor Civanım", "Yıldızlar da Kayar" ve "Aşk Kapıyı Çalınca"nın da aralarında bulunduğu çok sayıda filmde rol aldı.

2000'li yılların başında ABD'ye giden ve bir süre Miami'de yaşayan Öztan, 6 yıl sonra tekrar Türkiye'ye döndü. Birkaç projede boy gösteren ünlü isim, uzun yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu.

1993-2008 yılları arasında Yavuz Çolak ile evli kalan Bahar Öztan'ın bu birlikteliğinden Yiğit Çolak adında bir oğlu bulunuyor.

 

 

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 67
  • Sın osmanlı 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Adalet 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, severdik kendisini.
    Cevapla
  • esra 1 ay önce Şikayet Et
    onu bunu bilmem, şu var ki en sevdiğim insanlardan biri idi, allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    sadece Allah'a hakkı ile kulluk edenler rahata kavuşacak, iman etmeyenler, imanlarına şirk bulaştıranlar, iman ettiğini iddia edip Allah'ın emirlerini yerine getirmeyenler, bunlara azap var , sıkıntı var
    Cevapla
  • Rasim 1 ay önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim.... Hüküm ancak Allahın dır
    Cevapla
  • Adil 1 ay önce Şikayet Et
    Unutmayalım imtihan dünyası, ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM herkesi imtihan ediyor. İmanlı, salih, iyi insanlar kurtulacak.. Kötü insanlar helak olacak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya rest: Hepsi örtbas ediliyor!