Hamza Dağ: Balıkçı halinin artık yenilenme zamanı geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir Su Ürünleri Hali'ne ziyarette bulundu.

Hamza Dağ: Balıkçı halinin artık yenilenme zamanı geldi
Hamza Dağ: Balıkçı halinin artık yenilenme zamanı geldi
GİRİŞ 22.03.2024 08:30 GÜNCELLEME 22.03.2024 09:18

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında, bugün sabah saatlerinde İzmir Su Ürünleri Hali'nde esnaflar ile bir araya geldi.

Hal esnafı tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Hamza Dağ'a, Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Hayrettin Uçak, AK Parti Buca İlçe Başkanı İbrahim Şengör, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları Emre Cemil Ayvalı ve Ömer Arvas eşlik etti.

ESNAF İLE SAHUR YAPTI

Halde esnafları tek tek gezen Hamza Dağ, esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Dağ, daha sonra İzmir Balıkçı İş Adamları Derneği'ni (İBİAD) ziyaret etti. Hamza Dağ, dernek başkanı Mehmet Şahin Çakan ve hal esnafı ile beraber sahur yaptı.

"BALIKÇI HALİNİN ARTIK YENİLENME ZAMANI GELDİ"

Sahur sonrasında açıklamalarda bulunan Hamza Dağ, 30 ilçe belediye başkan adayı ile birlikte 1 Nisan itibariyle, bugünden daha çok çalışacaklarını ve birçok önemli projeyi hayata geçireceklerini vurguladı. Dağ, "Balıkçı halinin artık yenilenme zamanı geldi. Otogar, sebze meyve hali ve burası 90'larda yapıldı. İnşallah biz görev süremiz boyunca gerek yenileme, gerek yeni bir hal inşası konusunda gerekli adımları atacağız. Buranın trafiğini rahatlatmak adına da buradan otobana çıkış ile rahatlatma işlemini yapacağız." dedi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti