AK Partili Belediye Başkan adayına tekme tokatlı saldırı

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Horasan Belediye Başkan adayı Recep Karataş ve ailesi kimliği henüz belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

GİRİŞ 22.03.2024 22:57 GÜNCELLEME 23.03.2024 09:38
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Erzurum’un Horasan İlçe Belediye Başkan Adayı Recep Karataş seçim çalışması kapsamında akşam saatlerinde ailesi ile birlikte kimliği belirsiz kişilerin tekme tokatlı saldırısına uğradı.

Olay yerine gelen polis havaya uyarı ateşi açtı, olay yerinden kaçmaya çalışan iki kişi gözaltına aldı. Saldırı ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Olayla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, “Seçim çalışmaları esnasında, Belediye Başkan Adayımız Sayın Recep Karataş'a, ailesine, teşkilat mensuplarımıza yapılan menfur saldırı girişimini şiddetle kınıyorum. Seçim çalışmalarında tüm adaylarımızın itidali olmaya çağırıyor ve sükûnete davet ediyorum.”

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • ali 1 ay önce Şikayet Et
    alacak verecek davası gibi duruyor
    Cevapla
  • ADEM AKYOL 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye yi kaos meydana getirmek için CHP lideri ne dedi gençler baş kaldırabilir der gibi . , milleti birbirine düşürme çabasını başlangıcı diye düşünüyorum. Burada da CHP - DEM oyunu görülüyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Çok seviliyormuş...
    Cevapla
  • Edep 1 ay önce Şikayet Et
    Allah belasını versin arkasında kim varsa. Ya devirler geçse de yönetim bizden insanlar da bulunsa da karşı taraf cazgır olduğu için sürekli rahatsız edilen saldirilan biz oluyoruz. Müslüman için bu dünya cehennem sözü tecelli ediyor ama Rabbimizden her daim razıyız O da razı olsun inşallah
    Cevapla
  • Ayarcı 1 ay önce Şikayet Et
    Kim yapar..chpkk lılar yapmıştır... başka fail olamaz.. alçaklar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki