AK Partili Belediye Başkan adayına tekme tokatlı saldırı
Cumhur İttifakı'nın AK Parti Horasan Belediye Başkan adayı Recep Karataş ve ailesi kimliği henüz belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.
GİRİŞ 22.03.2024 22:57
GÜNCELLEME 23.03.2024 09:38
Erzurum’un Horasan İlçe Belediye Başkan Adayı Recep Karataş seçim çalışması kapsamında akşam saatlerinde ailesi ile birlikte kimliği belirsiz kişilerin tekme tokatlı saldırısına uğradı.
Olay yerine gelen polis havaya uyarı ateşi açtı, olay yerinden kaçmaya çalışan iki kişi gözaltına aldı. Saldırı ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Olayla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, “Seçim çalışmaları esnasında, Belediye Başkan Adayımız Sayın Recep Karataş'a, ailesine, teşkilat mensuplarımıza yapılan menfur saldırı girişimini şiddetle kınıyorum. Seçim çalışmalarında tüm adaylarımızın itidali olmaya çağırıyor ve sükûnete davet ediyorum.”
KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
-
ali 2 yıl önce Şikayet Etalacak verecek davası gibi duruyorBeğen
-
ADEM AKYOL 2 yıl önce Şikayet EtTürkiye yi kaos meydana getirmek için CHP lideri ne dedi gençler baş kaldırabilir der gibi . , milleti birbirine düşürme çabasını başlangıcı diye düşünüyorum. Burada da CHP - DEM oyunu görülüyor.Beğen Toplam 6 beğeni