İstanbul'dan kahreden haber: Bir polis şehit oldu, 1 polis yaralı

İstanbul'un Şişli ilçesinde yaşanan olayda yunus ekibinin virajı alamaması nedeniyle meydana gelen trafik kazasında yaralanan polis memuru Furkan Bor şehit oldu. Kazada araçta yer alan polis memuru Faruk Furkan Keleş ise yaralandı.

GİRİŞ 23.03.2024 01:56 GÜNCELLEME 23.03.2024 08:46
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Son dakika şehit haberleri: İstanbul'un Şişli Harbiye Mahallesi Taşkışla Caddesi'nde saat 23.00 sıralarında görevini ifa eden yunus ekibinin virajı alamaması nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 2 polis memuru yaralandı.

BİR POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

Kaza sonrası yaralanan polis memurları 112 ekipleri tarafından bölgedeki hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Furkan Bor tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Kazada yaralanan diğer polis memurumuz Faruk Furkan Keleş’in tedavisi sürmekte olup hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

Şehit Furkan Bor'un uğurlama töreni Cumartesi günü saat 10:30'da İstanbul  İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesinde düzenlenecek.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 50
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet etşin şehidimize.. Milletimizin başı sağolsun..
    Cevapla
  • alper 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim CC rahmet eylesin. Ama kaskları yok sanırım.
    Cevapla
  • eğitim sorunu 1 ay önce Şikayet Et
    Virajlara hızlı girilmez, görev nedeni ile bile olsa hız büyük riskdir. Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm. Polisin ve akplilerin eğitimi son derece eksik. Malesef üniversitelerde ders alıyorlar, ama yüksek puan almak, sınıf geçmek ve daha çok para kazanmak için dersi öğrenmiyorlar, ezberle geçiyorlar. Sonuçda binlerce ekonomi profesörü yetiştiriyorsun, hiç biri ekonomiden anlamıyor
    Cevapla
  • German 50 1 ay önce Şikayet Et
    İlk önce geçmiş olsun, Allah rahmet eylesin, Anlaşılan Söför hatası, bir zahmet daha çok Egitim
    Cevapla
  • Mehmet DOĞAN 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim, rahmet ve merhameti ile muamele eyler inşaallah. Mekanı cennet olsun. Yaralı kardeşime acil şifalar dilerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...