Hatay'da katliam gibi kaza: 6 ölü, 2 yaralı!

Son dakika haberi... Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

GİRİŞ 26.03.2024 14:57 GÜNCELLEME 26.03.2024 16:01
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Dörtyol-Payas kara yolunda Şükrü K. idaresindeki 31 AGU 531 plakalı tır, karşı şeride geçerek Mehmet Sönmez yönetimindeki 31 AJP 037 plakalı otomobile çarptı.

Durumun bildirilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Otomobil sürücüsü Mehmet Sönmez ile eşi Zeynep, çocukları Eray ve Ecrin Sönmez, kayınpederi Zeki (64) ve kayınvalidesi Döndü Kara (62) kazada hayatını kaybetti, sürücünün çocuklarından Melek Su Sönmez (8) de yaralandı.

Yaralı çocuk, ambulansla Dörtyol Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tır sürücüsü Şükrü K. gözaltına alındı.

Hatay Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralıya şifa dilenerek olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • Alim 4 hafta önce Şikayet Et
    Arkadaşlar, cehennem çok çetin, azabı çok şiddetli, 3 saniye bile dayanamazsınız. bence geyik yapmayı bırakın. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA İMAN EDİP TEVBE EDİP TESLİM OLUP KURANI KERİME GÖRE YAŞAYIN...
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ya Rabbi kalan o masum çocuğa sen yardım eyle
    Cevapla
  • Asım 1 ay önce Şikayet Et
    Trafikte kurallara uymayıp, ölüme neden olanlar cinayetten yargılanmalı
    Cevapla
  • Konyali Kocabey 1 ay önce Şikayet Et
    Inna lillahi ve inna ileyhi raciun Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Muhsin 1 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar, cehennem çok çetin, azabı çok şiddetli, 3 saniye bile dayanamazsınız. bence geyik yapmayı bırakın. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA İMAN EDİP TEVBE EDİP TESLİM OLUP KURANI KERİME GÖRE YAŞAYIN...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş