BURFAŞ Kafe'nin yeni rotası İnegöl

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin tüm kahve tutkunlarını için ‘hızlı kahve konsepti ile hayata geçirdiği Burfaş Kafe, altıncı şubesini İnegöl'de açarak misafirlerini ağırlamaya başladı.

BURFAŞ Kafe'nin yeni rotası İnegöl
BURFAŞ Kafe'nin yeni rotası İnegöl
GİRİŞ 26.03.2024 17:09 GÜNCELLEME 26.03.2024 17:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sosyal tesislerinde yılda ortalama 3 milyon kişiyi ağırlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burfaş, 'sabahları kahve içmeden kendime gelemiyorum' diyenleri veya öğle arasında arkadaşlarla kahve sohbetinden taviz vermeyenleri, kısacası tüm kahve tutkunlarını ‘hızlı kahve konsepti’ mekanları ile buluşturmaya devam ediyor.

Filistin'de savaş suçlarına her geçen gün yenilerini ekleyen İsrail'e destek veren bu sektörde faaliyet gösteren çok uluslu şirketlere tepki gösterip, boykot kararı alan vatandaşların talepleri üzerine hayata geçen proje ile Bursalılar, aynı hizmeti daha kaliteli ve ekonomik olarak alıyor.

İlki Tarihi Çarşıbaşı Meydanı’nda açılan arından Eski Stadyum Millet Bahçesi, Merinos Parkı, Kent Meydanı ve Mudanya’da açılan Burfaş Kafe’nin altıncı şubesi, İnegöl ilçesi Hükümet Meydanı’nda açıldı.

İftar sonrası Burfaş Kafe’yi AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve Ayhan Salman, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, vatandaşlarla sohbet etti.

Gençler arasında kahve kültürünün yaygınlaştığının altını çizen Aktaş, "Burfaş sosyal tesislerinden sonra Burfaş Kafe adında yeni bir konsept oluşturduk. İlkini Hanlar Bölgesi’nde açtık, yoğun bir şekilde memnuniyet dönüşleri aldık. Altıncısını da İnegöl ilçemizde startını verdik. Burada gerçekten kaliteli ve çok sağlıklı ürünler mevcut, uygun fiyatlandırmalar yapıyoruz. Gençlerimizin yoğun ilgi gösterdiği kafede eminim ki, İnegöllü vatandaşlarımızın da uğrak noktası olacak. İnegöl’e hayırlı olsun. Umarım keyifli vakit geçirirler. Sırayla kafelerimizi açmaya devam ediyoruz. Burfaş’ı her yere kazandıracağız." dedi.

Konuşmalarının ardından, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İneögl Belediye Başkanı Alper Taban, Hükümet Meydanı’ndaki Burfaş Kafe’de barista önlüklerini giyerek gençlerin sipariş ettiği kahveleri hazırladı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Kaya 4 hafta önce Şikayet Et
    Alın bir yerli milli sektör büyütün ülkede MC donaltsa ne gerek var
    Cevapla
  • @harbici 4 hafta önce Şikayet Et
    bu bir örnek... güzel bir örnek... belediyeler yarı özel çalışma yapısına sahip kurumlardır. toplumun neyi kabul edeceğine bakıp bu tür adımların atılması elzemdir nasıl mı ? bu adım üretimde de olmalı temel gıda olabilir muhtelif gıda olabilir işte o zaman sosyal belediyecilik konusunu konuşabiliriz...
    Cevapla
  • gerçekçi 4 hafta önce Şikayet Et
    iyi maşallah çok sevindimgayet iyi olmuş elin siyonistleri destekleyen gavurlarına müslümanın parası gitmesin bize neler yaptırıyorlar çoook sevindim bütün illerimiz yapsın ayrıa başarınızı kutluyorum devamını diliyorum
    Cevapla
  • Ali gitsin 1 ay önce Şikayet Et
    Kuzey kore, iran ve Küba olmak isteyenler neden saçma yorum yazarlar? Türkiye bu zihniyetten tamamen kurtulması gerekmiyor mu?
    Cevapla
  • mehmet C. 1 ay önce Şikayet Et
    Tamda bu zamanlarda starbucks,mcdonalds,burger gibi leş kargalsrının yerine aynı muadilde yatırım yapılmalı..böyle özel sektörde çıkış yapılamıyorsa belediyelerin bursa belediyesi gibi icraat yapması gerekiyor..kaldı ki zarar etmesin..ben yana yana yerli kahve,yerli fasfoot arıyorum herşeyde yerli görmek istiyorum..isterse daha pahallı olsun param o lanetlilere gitmesin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!