Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı

Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

GİRİŞ 29.03.2024 15:47 GÜNCELLEME 29.03.2024 15:48
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Türkiye yaklaşık bir aydır yaşanan kazayı konuşuyor.  Üzerinden 29 gün geçen kazada Eylem Tok ile doktor Bülent Cihantimur'un 17 yaşındaki oğulları Timur Cihantimur, ailesine ait lüks otomobilin direksiyonuna ehliyetsiz geçti.

1 Mart akşamı arkadaşları ile buluşan Cihantimur'un, iddiaya göre yarış yaptıkları sırada yol kenarında bekleyen ATV sürücüsü gruba çarpması sonucu evli ve 1 çocuk babası Oğuz Murat Aci yaşamını yitirdi.

Kaza sonrası Eylem Tok'tan yardım isteyen Cihantimur, adalete teslim olmak yerine ailesi tarafından önce Mısır'a oradan da ABD'ye firar etti.

Olaya ilişkin her gün yeni detaylar ortaya çıkarken, kaza gecesi yaşananlar ve kaçış planına ilişkin detaylara ise tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu ulaştı.

Tosunoğlu, kaza gecesinde anne Eylem Tok'un oğlunun karıştığı kazayı ilk öğrendiği andan, siteye eve dönüşü ve sonra yanlarında asistanıyla ile birlikte İstanbul Havalimanı'ndan nasıl Mısır'a kaçtıklarını güvenlik kamerası görüntüleri üzerinden anlattı.

"TOK KAZAYI ÖĞRENİNCE OĞLUNU ALMAYA GİDİYOR"

Devrim Tosunoğlu'nun olay gecesine ait güvenlik kamerası görüntüleri üzerinden yaptığı aktarımlar şu şekilde:

Anne Eylem Tok, kazayı öğrendiğinde 23.30 civarıydı, asistanıyla yemekteydi ve kazayı öğrenince çıkıp oğlunu almaya gidiyor. Evinden çıkan anne ikinci kez eve gidiyor ve baba Cihantimur oğlunu alarak evden lüks bir araçla çıkıyor.

"ARAÇ ARIZA YAPINCA ÇOCUK ANNENİN ARACIYLA DEVAM EDİYOR"

Baba verdiği ifadede oğlunu hastaneye götürmek istediğini söylüyor ama birlikte araçta giderken araçlarının bozulduğu ve kamyonun arkasına park ettiği görülüyor. Baba burada gidemeyince annenin aracına binerek havalimanına doğru gidiyorlar.

Eylem Tok’un kaçış planı yaptıktan sonra havalimanına gittiği görülüyor.

"GİDECEKLERİ ÜLKE OLARAK NEDEN MISIR'I SEÇTİLER?"

Buradaki görüntüde aracın içinde anne ve oğlu görülüyor. Hemen inmiyorlar araçtan, muhtemelen birkaç dakika konuşma yapıyorlar. Burada gidilecek ülke olarak Mısır’ın seçilme nedeni de en kolay en yakın uçabilecekleri ülke olmasıydı.

"TOK PASAPORT KONTROLÜNDE TEDİRGİN"

Havalimanında kontrolden geçerken ve pasaport kontrol noktasına geldiklerinde annedeki tedirginlik ve endişeyi görüyoruz. Bir an önce ülkeden çıkış yapmak istiyorlar. Onların arkasından asistanları geliyor ve onun da rahatlığı dikkat çekiyor.

Asistan verdiği ifadede kaçtıklarını bilmediğini söylüyor ama bütün anlarda yanında olduğu kamera kayıtlarından da görünüyor.

Havalimanına geldiklerinde 02.10 civarı ve 4’e doğru da artık uçağa gidiyorlar.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 40
  • İcatçı 4 hafta önce Şikayet Et
    Biz Türkiye Yüzyılı'nı böyle, para babası kahramanları kanunlardan korumak için icat ettik...
    Cevapla
  • Hüseyin 4 hafta önce Şikayet Et
    Genelde,,, zihniyet bozukluğu, karakter bozukluğu, ahlak bozukluğu din ve vicdan bozukluğu, merhamet bozukluğu var. İman sağlam değil,,, ALLAH iman tevbe akıl fikir basiret feraset fetanet hidayet kurtuluş nasip etsin..
    Cevapla
  • vatandaş 4 hafta önce Şikayet Et
    Babada bu işin içinde ama emir eri asistanlar içerde baba dışarda. Babada suçluyu koruma kayırma suçunu işliyor umarım kısa zamanda tutuklanır.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    hemen tutuklayin
    Cevapla
  • HAKİKAT ERBABI 4 hafta önce Şikayet Et
    Bakın İnsan kaderin hem memurudur. Hem de mahkumudur. Kader seni mahkum etmişse red edip memurlukta inat edersen daha acı bir mahkumlukla karşılaşman kaçınılmaz olur. Ama gel sen bunu İmansız biri anlat anlatabilirsen. Hadi lan git işine der. Bu konuyu takip edin. Yaşanacakları görüp belki bu yorumu hatırlarsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı