YTB, KKTC’de gönülleri birleştirmeye devam ediyor

​Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) Başkenti Lefkoşa’da bulunan Alayköy’de iftar programı düzenlendi.

YTB, KKTC’de gönülleri birleştirmeye devam ediyor
YTB, KKTC’de gönülleri birleştirmeye devam ediyor
GİRİŞ 29.03.2024 18:07 GÜNCELLEME 29.03.2024 18:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından yürütülen “Gönül Köprüsü 2024 Projesi” kapsamında Başkent Lefkoşa’da bulunan Alayköy’de bir iftar programı düzenlendi. 



İftar programı öncesinde YTB Başkanı Abdullah Eren başkanlığındaki YTB Heyeti, köy ziyareti yaparak vatandaşlara ve çocuklara Ramazan hediyeleri dağıttı. İftar programına yüzlerce kişi katılırken etkinlikler kapsamında çocuklara Karagöz-Hacivat gösterisi sunuldu.

İftarın ardından vatandaşlara hitap eden Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren, vatandaşlara YTB ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.



Eğitim ve kültür alanlarında birçok çalışma ile Kardeş Vatan’ın yanında olduklarını ifade eden Eren, KKTC’de YTB olarak Ramazan ayı boyunca iftar programlarını düzenlediklerini, Gönül Köprüsü Projesi ile hanelere ziyaretler gerçekleştirip, Ramazan hediyelerini vatandaşlara sunduklarını söyledi. 


Bugün İftar programlarının icra edilmesinin ve adadaki Türk varlığının şehit ve gaziler sayesinde mümkün olduğunun altını çizen Eren, adadaki Türk varlığının ilelebet sürdürebilmesi için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • antep2701 4 hafta önce Şikayet Et
    YTB nin çok daha etkili çalışması gerek... akraba Türk soylarının hemen ekonomik siyasi ve kültürel birleşmesi gerekir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti