Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İstanbul'da olacak: Son durağı Ayasofya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Arnavutköy ve Güngören'de düzenlenecek miting kapsamında İstanbullu vatandaşlarla buluşacak. Erdoğan, yasakların başlamasıyla birlikte ise Ayasofya'da orucunu açarak teravih namazıyla birlikte duasını yapacak.

GİRİŞ 30.03.2024 15:15 GÜNCELLEME 30.03.2024 15:33
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

31 Mart yerel seçimler öncesinde Türkiye'nin birçok ilini ziyaret eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın yapılacak seçim öncesi son gününü İstanbul'da geçirecek.

52 şehirde miting programı düzenleyerek vatandaşlarla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan; son olarak dün yine İstanbullu vatandaşlarla buluşmuştu. 

İLK DURAK ARNAVUTKÖY

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ilk olarak saat 14:30'da Arnavutköy'de 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan mitinge katılacak.

Erdoğan'ın Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum için vatandaşlardan destek isteyerek gündeme dair önemli mesajlarda bulunması bekleniyor.

İKİNCİ DURAĞI GÜNGÖREN

Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutköy'deki programın ardından Güngören'e geçecek. Saat 16:30'da Güneştepe Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilecek mitingde İstanbullu vatandaşlara hitap edecek.

AYASOFYA'DA İFTAR YAPACAK

Erdoğan miting programının sona ermesinin ardından propaganda yasaklarının başlamasıyla birlikte ise iftar programı kapsamında Ayasofya'ya geçecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada orucunu açarak İstanbullularla bir araya gelecek.

SON DUA YİNE AYNI YERDE

Erdoğan, iftardan sonra Ayasofya Camii'nde teravih namazına da katılacak. Seçimlere saatler kala son duasını burada yapmış olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri'nin 1 gün öncesinde de yine Ayasofya'ya giderek seçim maratonunu noktalamıştı. 

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 59
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İnşaAllah Eyüp Sultan da şükür namazı da kılacağız.
    Cevapla
  • Pars 1 ay önce Şikayet Et
    Biz reisi Eyüpsultan'a brklerdik ,olmadı.
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    rabbim kabul etsin reisim .allah yardımcımız olsun bizi sana mahçup etmesin inşallah.hainlerin yalan talancıların hırsızların arsız yüzsüzlerin tuzaklarını başlarına çevirsin rabbim .reis allah senden ve soyundan razı olsun anandan atandan dahi reis.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Allahım şu mübarek günler de şahit ben de şahidim ki Cumhurbaşkanımız bu vatan için canla başla en çok çalışan kişidir. Hakkını ödeyemem. Hakkım helal olsun. Sen de bize hakkını helal et reisim. Rabbim sana güç kuvvet versin. Emeklerin boşa gitmez inşallah.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbım yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi: Erdoğan-Özel görüşmesi İmamoğlu’nu rahatsız etti
İslam Memiş altın için uyardı: Her şey değişecek!