Yaşı kadının altınlarını ve yüklü miktarda parasını alan dolandırıcılar yakalandı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde telefonla aradıkları yaşlı kadını dolandıran şahıslar, Bursa Karacabey’de kıskıvrak yakalandı. Dolandırıcıların üzerinde yaşlı kadına ait yaklaşık 400 bin TL ve nakit bir miktar altın ele geçirildi.

Yaşı kadının altınlarını ve yüklü miktarda parasını alan dolandırıcılar yakalandı
Yaşı kadının altınlarını ve yüklü miktarda parasını alan dolandırıcılar yakalandı
GİRİŞ 30.03.2024 18:28 GÜNCELLEME 30.03.2024 18:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, telefonla aradıkları Refia O. (73) isimli yaşlı kadına kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, adlarının cinayet soruşturmasına karıştığını ve evdeki altınları vermelerini söyledi. Altınları ve yaklaşık 400 bin TL nakit parayı alan şüpheli şahıslar, Karacabey ilçesinde altınların bir kısmını bozdurdukları ve parayı yurt dışına çıkarmaya çalıştıkları esnada yakalandı.

GENÇ DOLANDIRICILAR YAKALANDI

Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince kıskıvrak yakalanan S.A. (20) ve S.A. (19) isimli şahısların üzerinden yaşlı kadına ait yaklaşık 400 bin TL nakit para, 1 adet altın zincir kolye, 1 adet Adana burma bilezik, 1 adet cumhuriyet altın, 1 adet ata altın, 1 adet lale tura altın ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar ve çalınan eşyalar Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemler sonrası Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Kolunu budunu keserseniz yapamazlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu