Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa Cemaati'ne çağrı

'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Başkan Erdoğan'ın İsmailağa Cemaati'ni ziyaret etmesinin ardından açıklamada bulundu.

Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa Cemaati'ne çağrı
Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa Cemaati'ne çağrı
GİRİŞ 31.03.2024 00:09 GÜNCELLEME 31.03.2024 00:10
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fatih Çarşamba’da bulunan İsmailağa Cemaati’ni ve cemaat lideri Hasan Kılıç Efendi'yi ziyaret etti.

Cübbeli Ahmet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsmailağa Cemaati’ni ziyareti sonrası cemaate çağrıda bulundu.

Ahmet Mahmut Ünlü paylaşımında, ''Ey İsmailağa! Tayyip Bey beni değil sizi ziyarete geldiği halde şu saat olmuş seçime saatler kalmış hâlâ reylerin Cumhur İttifakı’na verilmesi gerektiği hakkında bir açıklamanız yok. Siz hâlâ milli ve dînî duruşunuzu bugün bu saate kadar sergileyemedinizse ne zaman sergileyeceksiniz? İnsan: “buna mânî olan nedir?!!!” diye düşünmüyor değil!.'' ifadelerini kullandı.



Cübbeli Ahmet  paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Ey İsmailağa! Tayyip Bey beni değil sizi ziyarete geldiği halde şu saat olmuş seçime saatler kalmış hâlâ reylerin Cumhur İttifakı’na verilmesi gerektiği hakkında bir açıklamanız yok. Ben Allah için ve DEM’cilerin güçlenmemesi için Cumhur İttifakı’na alenî destek vermekle yetinmedim, Saadet ve Yeniden Refah gibi partilere de bu seçim itibariyle teröristlerin kazanmasına yol açacağı için rey vermenin caiz olmadığını beyân ederek bu kadar insanların sövüp saymalarına maruz kalmayı göze aldım. Siz hâlâ milli ve dînî duruşunuzu bugün bu saate kadar sergileyemedinizse ne zaman sergileyeceksiniz? İnsan: “buna mânî olan nedir?!!!” diye düşünmüyor değil!

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • ByBilen 4 hafta önce Şikayet Et
    adamsın cübbeli hoca
    Cevapla
  • patriot 4 hafta önce Şikayet Et
    adam dogru soyluyor
    Cevapla
  • Haydar 4 hafta önce Şikayet Et
    hoca haklı beyler, dağılın.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    İstanbul'da Murat Kurum'un kazanması demek Yunan ve Rumların kaybetmesi demektir... dualar Murat başkan için.
    Cevapla
  • MSELİM 4 hafta önce Şikayet Et
    ey cemaatinden AFAROZ (papalıkta bir cezalandırma şekli) edilen mangal yürekli samimi ve bilgili hocam demek ki tarlan sürülmüş tasalanma arkanda biz varız susmak yok tebliğe devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı