DEAŞ'a 21 ilde nefes kesen operasyon: 51 şüpheli yakalandı!

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik "Bozdoğan-18" operasyonlarında 51 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

GİRİŞ 31.03.2024 08:43 GÜNCELLEME 31.03.2024 10:36
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhuriyet başsavcılıkları, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde il emniyet müdürlükleri tarafından aralarında Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır ve İstanbul'un da bulunduğu 21 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonlar düzenlendiğini belirtti.

4 günden bu yana sürdürülen operasyonlarda 51 şüphelinin yakalandığı, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyale el konulduğu bilgisini veren Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Milletimizin duası ve desteği, güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz. Cumhuriyet başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

Yerlikaya ayrıca operasyonlara ilişkin görüntüleri de paylaştı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • hsn 1 ay önce Şikayet Et
    operasyon çözüm değil bre. kanunlar yeniden düzenlememeli. pkk ya da deas a teror örgütü diyemeyenler en başta seçimlerde aday dahi olamamalı. ama ne yazık ki meclise girdi o mahluklar. ana muhalefet partisi atatürk un partisini esir aldılar. yani hükümet bir an önce tedbir almalı bu terör sevdalılarına karşı.
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    iyi de bukadar deaşlı içimize kadar nasıl girdi bu tespit ettiğiniz demekki belki bunun onlarca katı daha var
    Cevapla
  • Gurbet 1 ay önce Şikayet Et
    Devlet kurumlarında fetö'cü ler yok edilmedikçe bu ülkeye Huzur gelmez.
    Cevapla
  • Vatan fedaisi 1 ay önce Şikayet Et
    Bu soysuzlara göz açtırmayın. Allah yardımcınız olsun. sadece yakalayıp içeri atmak yetmez iğdam da gerekli
    Cevapla
  • Stratejik bakış 1 ay önce Şikayet Et
    İçerdeki yasal görünüm lü ille gal calısan yapıları atastırın mutlaka ip ucu bulunacaktır medya ve arkasındaki çetrefilli. Zihinler başta .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor
Erdoğan'dan son dakika İsrail açıklaması! Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz!