Hatay Valisi Masatlı'dan istifa iddialarına yanıt

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, bazı sosyal medya sitelerinde istifa ettiğine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Hatay Valisi Masatlı'dan istifa iddialarına yanıt
Hatay Valisi Masatlı'dan istifa iddialarına yanıt
GİRİŞ 01.04.2024 03:37 GÜNCELLEME 01.04.2024 08:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

​​​​​​​Masatlı, bazı sosyal medya sitelerinde istifa ettiğine yönelik haberler üzerine açıklama yaptı.

Masatlı, "Bazı sosyal medya sitelerinde istifa ettiğim haberleri yayınlanmıştır. Haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Hatay'ımıza 6 Şubat'tan itibaren olduğu gibi bugün de hizmet etmek için fedakarca görevimin başındayım." ifadesini kullandı.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı kimdir ve nerelidir? İstifa etti mi? Mustafa Masatlı'nın biyografisiHatay Valisi Mustafa Masatlı kimdir ve nerelidir? Biyografisi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde, doğrudan Hatay Valisi’nin müdahil olduğu bir usulsüzlük, bir milli irade gaspı söz konusudur. Çok sayıda milletvekilimizi görevlendirdik, Hatay halkının iradesine sonuna kadar sahip çıkacağız.'' ifadelerini kullanmıştı.

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Asıl usulsüzlük yargı tarafından terör eylemleri sabit görülüp pkaka adına çalıştığı kanıtlanan demirtaşı chape mitingi konuşması başında Atatürk'ü selamlar gibi selamlayan özgür özelde!
    Cevapla
  • Ö. E 1 ay önce Şikayet Et
    Valı bey dik duruşlu ve gayretkardır , odasında oturan deyıl sahada koşan biri.
    Cevapla
  • GARIP HATAYLI 1 ay önce Şikayet Et
    Haddinize değil, DEVLETİN VALİSİ ne laf atmak.Gidin Lütfü nün gönlünü alın yoksa nerden getirdiği Belli olan DOLARLARINI İSTER HAAAA.
    Cevapla
  • Kastamonulu 1 ay önce Şikayet Et
    Biz valimizi seviyoruz dosdoğru adam gibi adam bir yamukluk arayan kendine baksın Valimiz kimsenin hakkını yemez yedirmez ..Valimizin arkasında ve yanındayız Hatay halkının tercihi Cumhur ittifakı...hazmedeceksiniz..
    Cevapla
  • Cengiz YILDIZ 1 ay önce Şikayet Et
    6 Şubat depreminden bu yana hakikaten Hatay ilimizin her türlü sıkıntısını çözüm odaklı sonuçlandırmaya calisan, devlet adamlığı ve ciddiyeti olan, 7/24 hizmet eden bir Validir. Mustafa MASATLI Valimiz hakkındaki tüm iddialar, tamamen yalan ve iftiradır. İspata muhtaçtır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye’de akademik enflasyon: Okul çok nitelik az
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama