Kadir İnanır’la ilgili son haber! Doktoru açıkladı

Günlerdir yoğun yoğun bakımda tedavi gören ünlü sanatçı Kadir İnanır’la ilgili doktorundan açıklama geldi.

GİRİŞ 01.04.2024 14:09 GÜNCELLEME 01.04.2024 14:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ünlü sanatçı Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, "Bugün Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavi süreci tamamlandı. Bundan sonraki aşama servis tedavisi şeklinde devam edecek. Nöroloji servisinde tedavisi sürecek." dedi.

"TEDAVİSİ NÖROLOJİ SERVİSİNDE SÜRECEK"

Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam açıklama yaptı.

Sağlam, "Bugün Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavi süreci tamamlandı. Bundan sonraki aşama servis tedavisi şeklinde devam edecek. Nöroloji servisinde tedavisi sürecek. Rehabilitasyon süreci devam ediyor. Daha rahat bir ortamda birinci dereceden yakınlarıyla rahat görüşebilecek; ama mümkün olduğunca ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Toparlama sürecine girecek. Rehabilitasyon süreci uzun bir süreç bildiğiniz gibi, bazen aylar sürebiliyor. Daha önce geçirilmiş ek hastalıkların da bunda etkisi var. Şu ana kadar tedavisi olumlu sürdü. Bugün itibariyle yoğun bakımdan çıkarmış olduk." dedi.

Solunumuyla ilgili bir soruya da yanıt veren Prof. Dr. Sağlam "Olumsuz bir durum yok her gün daha iyiye gidiyor. Günden güne toparlıyor. Hem kas güçleri, hem bilinç durumu, hem genel durumu daha iyi. Ek hastalıklarının tedavisi de bitmek üzere" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 4
  • Yüksel 1 ay önce Şikayet Et
    Çokta meraklanmistik...
    Cevapla
  • Vahap 1 ay önce Şikayet Et
    Kadir beye büyük geçmiş olsun inşallah bir an önce şifa bulur iyileşir eski sağlığına kavuşur
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yüce ALLAH!şifa versin
    Cevapla
  • dede 1 ay önce Şikayet Et
    Len Ben deli Kadir(( geçmiş olsun)) Hayat böyle acımasız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den Başkan Erdoğan'a bakanlık teklifi
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı