İETT otobüsü yayalara çarptı: Yaralılar var!

Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü kaldırıma çıkıp 2 yayaya çarptı.

İETT otobüsü yayalara çarptı: Yaralılar var!
İETT otobüsü yayalara çarptı: Yaralılar var!
GİRİŞ 01.04.2024 18:05 GÜNCELLEME 01.04.2024 18:05
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Bir iş yerine çarparak durabilen otobüsteki yolcular kapılar açılır açılmaz aşağıya indi. Otobüsün çarpmasıyla savrulan yaralılar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza saat 15:15 sıralarında meydana geldi. Eminönü-Kulaksız hattında çalışan İETT’ye bağlı Özel Halk Otobüsü şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek, Karaköy Tersane Caddesi’nde kaldırıma çıkıp 2 yayaya çarptı.

Otobüs bir iş yerine çarparak durabildi. Büyük panik yaşayan yolcular şoförün kapıları açmasıyla aşağı indi. Otobüsün çarparak savurduğu yaralıların yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Gözaltına alınan otobüs şoförü ifadesi için polis merkezine götürüldü. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde otobüsün kaldırıma çıktığı anlar görülüyor. Kazada yaralananların yardımına ise çevredeki esnaf ve vatandaşlar koşuyor. Kaza sonrası polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • mmm 3 hafta önce Şikayet Et
    Millet memnun halinden demekki
    Cevapla
  • Selami NALLAR 3 hafta önce Şikayet Et
    Eskiden üzülürdüm, şimdi umursamıyorum! Kimileri kırbaç sever.
    Cevapla
  • TRT izleyen KÖYLÜ 4 hafta önce Şikayet Et
    Ekremin bu olaydan haberi varmı ?
    Cevapla
  • Turgay 4 hafta önce Şikayet Et
    Ekrum kazandı ya gerisi mühim değil. Daha beter ol İstanbul.
    Cevapla
  • Esra 4 hafta önce Şikayet Et
    Aaaa çok üzüldüm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi