Husumetli akraba aileler arasında silahlı kavga: 2 kardeş öldürüldü

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kardeş vurularak öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GİRİŞ 02.04.2024 00:12 GÜNCELLEME 02.04.2024 00:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, olay gece Siverek ilçesi Bağlar Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre aralarında daha önceden husumet olan iki aile arasında silahlı kavga çıktı.

Kavgada silahla vurulan Macit ve Orhan Geyik kardeşler olay yerinde hayatını kaybetti. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede önlem alan polisler, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Hayatını kaybeden 2 kardeşin cenazeleri ise, olay yerindeki incelemenin ardından Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Bir Gringo 4 hafta önce Şikayet Et
    Ülke Gringonun Ahırına döndü. Her gün onlarca cinayet onlarca ölü onlarca trafik kazası onlarca ölü gasp hırsızlık dolandırıcılık zimmet tehdit şantaj fuhuş uyuşturucu insan kaçakçılığı ihanet terör vs vs. Eğitim sıfır denetim sıfır müeyyide sıfır. Cehalet sorumsuzluk görgüsüzlük aç gözlülük bencillik ahlaksızlık aldı başını gitti. Zavallı ülkem ne hale geldin.
    Cevapla
  • Fikirci Baba 4 hafta önce Şikayet Et
    Peygamberler, evliyalar şehrinin haline bak içler acısı. Mübarek ramazan ayında aynı soydan gelen insanlar dahi gözünü kırpmadan birbirini öldürüyor. Yazıklar olsun sizin insanlığınıza. Rezil kepaze herifler. Ölenlere Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    bu doğuya acaba nezaman allah korkusu gelcek bir birini vurmak ne oluyor acaba allahın gazabı üzerlerine olvanı bilmiyolarmı
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Ulan bu ne husumetmis. Değer mi yahu.
    Cevapla
  • (76) 4 hafta önce Şikayet Et
    Şeriat şart başkada bu insanlar düzelmez düzene girmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Simit fiyat tarifesinde yeni karar!
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!