6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; TSK, Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröristi düzenlediği hava harekâtı ile etkisiz hâle getirdi.

GİRİŞ 02.04.2024 10:43 GÜNCELLEME 02.04.2024 10:43
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA... Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Irak'ın kuzeyinde teröristlere yönelik hava harekatı düzenledi. MSB'den yapılan açıklamaya göre; Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi.

"ARA, BUL, YOK ET!"

MSB'nin paylaşımı şu şekilde;

"Ara, bul, yok et! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröristi düzenlediği hava harekâtı ile etkisiz hâle getirdi. Bölgede en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız azim ve kararlılıkla sürecek!"

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Ebuzer 3 hafta önce Şikayet Et
    Hep dışarı hareket yapa yapa içeriyi hep teröristler kapladı.
    Cevapla
  • Müslüman Türk 3 hafta önce Şikayet Et
    İçerdeki pkk ve yandaşlarına artık İngiltere terörle mücadelesini getirin metro poller pkk yandaşı dolu oylarda chpkkya gidiyor ülke sömürülüyor aklı evvellerde ak partiye ders vereyim derken ülkesi peşkeş çekiliyor pkk yandaşlarına hainlere çıkar sağladılar oy satanda cabası namus satılmaz pkk yandaşlarını bu ülkeden sürmezseniz pkk bitmez
    Cevapla
  • German 50 3 hafta önce Şikayet Et
    Vatandaş Chpkkya oy verdi
    Cevapla
  • mahmuthan 3 hafta önce Şikayet Et
    İlerde çok sayıda pkk sempetizmani var.Ne etsen de ne yapsan dempkk diyorlar.Yarin geç olmadan devletin bunlarla mücadele etmeli.Her geçen gün bölücü kürt milliyetçiliği artıyor.
    Cevapla
  • Ayarcı 3 hafta önce Şikayet Et
    Güvenlik kuvvetlerimizin yüce Allah CC yâr ve yardımcı olsun.ellerine yüreklerine sağlık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...