İstanbul'daki 29 kişinin can verdiği yangının çıkış sebebi ortaya çıktı

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde 16 katlı binanın bodrum katındaki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangının çıkış sebebi ortaya çıktı.

GİRİŞ 02.04.2024 22:27 GÜNCELLEME 02.04.2024 22:28
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta saat 13.00 sıralarında 16 katlı binanın -1 katındaki 'Masquerade' adlı gece kulübünde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti.

KAYNAK İŞLEMİ YAPILIRKEN TÜP PATLADI

İtfaiye kaynaklarından edinilen bilgiye göre; gece kulübünde, ses yalıtımı ve dekor tadilatı çalışmalarında kaynak işlemi yapıldığı sırada yaşanan tüp patlamasıyla elyaf malzemelerin tutuştuğu belirtildi.



ÖLENLERİ ÇOĞU DUMANDAN ZEHİRLENDİ

Mekanın tek kapısı olduğu öğrenilirken içeride mahsur kalanlardan çoğunun dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği belirtildi.
 

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 78
  • Bumerang 3 hafta önce Şikayet Et
    Tüp patladıysa demekki Tüp gaz sızdırıyordu. Bunun sürekli kontrol edilmesi gerekiyor. Açık alanlarda sızan gaz uçar gider. Ama kapalı mekanlarda içeriye yayılır. Ufak bir kıvılcımda patlar. Gaz da parlayıcı olduğundan çok daha kolay yangın büyür. İcerideki kullanılan malzemeler de petrol türevi ise artık önünü alamazsanız.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Uzmanların dediğine göre Yönetmelikte üç acil çıkış kapısı olması gerekirken tek kapı var diyorlar buna ruhsat verenler işletenler suçlu ekmeğinin peşinde koşan bu kadar insan vefat etti yazık oldu bunun hesabı muhakkak sorulmalıdır
    Cevapla
  • DARK 3 hafta önce Şikayet Et
    Katil Kim ???? Katil, burayı denetleyen ve ruhsat verendir.
    Cevapla
  • Çukurova 3 hafta önce Şikayet Et
    İçeride kolon kesme de var sanki. O kadar geniş alan kolonsuz durmaz. Bina nasıl ayakta duruyor hayret.
    Cevapla
  • Selim 3 hafta önce Şikayet Et
    Ayrıca bu binanın salon olan kısmında kolon ve kirişlerin ve kat zemin perdesinin incelenmesi gerekiyor. Bir apartmanda bukadar yüksek bir salonun olması normal değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!