Depreme Ebrar Sitesinde yakalanan polisin cesedi Kayseri'de bulundu

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlere Ebrar Sitesi Z Blok’ta yakalanan polis memuru Mustafa İlhan’ın cesedinin çocuk sanılarak başka bir aileye verildiği ve Kayseri'de defnedildiği DNA sonucu ortaya çıktı.

GİRİŞ 06.04.2024 15:14 GÜNCELLEME 08.04.2024 14:56
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen ve 11 ili etkileyen depremlerde binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Polis memuru Mustafa İlhan da ailesiyle beraber depreme Ebrar Sitesi Z Blok 4’üncü katta yakalandı. Eşi ve çocuğu vefat eden polisten 14 aydır haber alınamıyordu.



Aylardır polis memuru Mustafa İlhan’ı arayan acılı ailesinden alınan DNA örneği ile yapılan karşılaştırma neticesinde bir eşleşme tespit edildi. DNA testinin ardından Kayseri'ye defnedilen 14-15 yaşlarındaki bir çocuk cesedinin kayıp olan polis memuru Mustafa İlhan'a ait olduğu belirlendi.



14 ay boyunca bulunamayan polis memuru Mustafa İlhan’ın cenazesi 5 Nisan Cuma günü öğle namazına müteakip Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Kurugeçit Şehitlik Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Torna cı 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah Allah Tövbe yarabbi ölümünde hayırlısını nasip et. Adam enkaz ın betonun altında ezilip çocuk kadar kalmış. Ümmeti Muhammed i muhafaza eyle yarabbi
    Cevapla
  • Alim 3 hafta önce Şikayet Et
    Var Var Var, ALLAH DOSTLARI VAR. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM KAİNATTAKİ ZERRELERİN ADEDİ KADAR YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM bizleri de DOST KULLARINDAN YAP..
    Cevapla
  • Yörük GURD 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah (cc) cennetine koysun (Amin)
    Cevapla
  • SELAMET 3 hafta önce Şikayet Et
    GEÇMİŞTEKİ YÜZ YILLIK TEDBIRSİZLİĞİN CEZASINI BU GÜN HEM HÜKUMET HEM İNSANLAR ÇEKİYOR... BU KADAR YANLIŞ YAPILMIŞ milyonlarca BİNAYI NASIL duzelteceksin. Allah devletimize yardım etsin...
    Cevapla
  • Türkiyeli 3 hafta önce Şikayet Et
    Ne insanlar ne canlar geçip gitti ne acılar ne ızdıraplar çekildi ama yine akıllanmadık yine bildiğimizi okuduk ne müslümanlık kalmış ne vicdan ne merhamet herşey maddiyet olmuş inanın utanıyorum artık müslüman bir ülkede insan olmaktan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu