'Kent Uzlaşısı' ile seçilen Ahmet Özer'den CHP'li eski başkana isyan: Boş kasa devraldık

Esenyurt Belediye Başkanı seçilen CHP ve DEM'in Kent uzlaşısı adayı Ahmet Özer devir sonrası 'Hızla ihtiyaç dışı işe alımlar başlatılmış' diyerek 'Eski yönetimden kasayı boş aldık. Bu girişim iyi niyetten uzaktır.' açıklaması yaptı.

'Kent Uzlaşısı' ile seçilen Ahmet Özer'den CHP'li eski başkana isyan: Boş kasa devraldık
'Kent Uzlaşısı' ile seçilen Ahmet Özer'den CHP'li eski başkana isyan: Boş kasa devraldık
GİRİŞ 05.04.2024 16:28 GÜNCELLEME 05.04.2024 16:29
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

31 Mart seçimleri geride kalırken, Esenyurt'ta yeni bir tartışma başladı. 2019'da Kemal Deniz Bozkurt ile Esenyurt Belediyesi'ni kazanan CHP, 2024'te Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) ile “kent uzlaşısı” Ahmet Özer yeniden birinci parti olarak çıktı.

Mazbatasını alıp göreve başlayan Özer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla eski yönetime sert sözlerle yüklendi.

"İHTİYAÇ DIŞI ALIMLAR YAPILDI"

Eski yönetimin hızla işe alımlar yaptığını belirten Özer'in paylaşımı şu şekilde:

Seçim sürecindeki başarı ivmemiz görüldükten sonra eski belediye başkanı tarafından halkçı belediyecilik anlayışımıza aykırı bir şekilde, hızla ihtiyaç dışı işe alımlar başlatılmıştır. Öyle ki bu etik ve işe uygun olmayan alımlar seçim sonuçlarının belli olduğu 31 Mart'tan sonra da devam etmiştir.

"KASITLI BİR DURUM"

Değerli Esenyurt halkı; biz seçim öncesi verdiğimiz "kimsenin ekmeği ile oynamayacağız" sözümüzün arkasındayız. Ancak bu kasıtlı durum kesinlikle bu kapsam içinde değildir.

"BOŞ KASA İLE DEVRALDIK. YENİ YÖNETİMİ ZORA SOKMAK İÇİN ATILMIŞ BİR ADIM"

Bilinmelidir ki bu girişim iyi niyetten uzaktır, boş bir kasa ile devraldığımız belediyemize ve Esenyurtumuza zarar vermektedir. Kasıtlı bir anlayışla alınan bu yeni işe alımlar yeni yönetimi zora sokmak için atılmış bir adımdır. Dolayısıyla usûl ve esasa uygun olmayan bir anlayışla işe alınanların iş akdi hukuka uygun olarak feshedilmek zorunda kalınmıştır.

Öte yandan Ahmet Özer, dünkü devir teslim töreni sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Önceki dönem Belediye Başkanı Sayın Kemal Deniz Bozkurt’a, bugüne kadar Esenyurt’a olan katkıları için teşekkür ediyorum. Genel Başkan Yardımcımız ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Özgür Karabat ve İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Ergin ile devir teslim törenimizde bir aradaydık. Şimdi, içimizin umutla dolduğu anları birlikte yaşayacağız. Daha yaşanabilir daha güzel bir şehir için çalışmaya hazırız. Esenyurt’umuzu geleceğe hazırlayacak güzel projelere imza atmak üzere yola çıktık." demişti.

 

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 71
  • işte böyle 3 hafta önce Şikayet Et
    %80 pkk lıdır. boşunamı ekrem uğraştı.
    Cevapla
  • B gz 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah cc soyunuzu kurutsun inşallah
    Cevapla
  • Vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Ekrem yunanoğlu çözer bu işi rahat olun
    Cevapla
  • Akıncı 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu halka bunlar az boğulun çamurun çop ün ve çukurunn içinde akıl eksikleri
    Cevapla
  • -Gözlemcí 3 hafta önce Şikayet Et
    Vali varsa belediye başkanlığına ne ihtiyaç var desem.yönetme eğitimliği öğrenen öğrenciler derim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için kritik millileştirme: Hedefler yerli sistemle vurulacak
Formula 1 için heyecanlandıran açıklama: 2026 itibarıyla...