Konya'da ışıklı TAG'larla Ramazan coşkusu

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde farklı noktalara kurulan ışıklı TAG’lar Konya’da Ramazan akşamlarına renk katıyor. “Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan” yazılı TAG’lar vatandaşlardan da ilgi görüyor.

Konya'da ışıklı TAG'larla Ramazan coşkusu
Konya'da ışıklı TAG'larla Ramazan coşkusu
GİRİŞ 05.04.2024 16:16 GÜNCELLEME 05.04.2024 16:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Konya Büyükşehir Belediyesi, mübarek Ramazan ayına özel şehir merkezini ışıklı TAG’larla süsledi.

Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayında Konya’nın her köşesinde hissedilen Ramazan coşkusu, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla şehri daha da güzelleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Meydanı, Kültürpark, Zafer Meydanı, Kapu Camii ve Aziziye Camii civarına  “Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan” yazılı ışıklı TAG’lar yerleştirildi. Konya’da Ramazan akşamlarına renk katan TAG’lar, Konyalı vatandaşlardan ve şehre gelen ziyaretçilerden ilgi görüyor.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • gonyalı 3 hafta önce Şikayet Et
    senelerdir mevlananın yeşil kubbeyi restorasyon çalışmasından azr zor çıkartan konya nihayet ufak bir göz boyama yapmış. konya belediyesi sınıfta kalmıştır.
    Cevapla
  • Ali 3 hafta önce Şikayet Et
    Boş işler ile uğraştığı için kaybetti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim