Belediyede 'jakuzi' iddiasına soruşturma!

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada Sancaktepe Belediyesi binasının başkanlık katında jakuzi, çok sayıda dinlenme odası ve yemek odası paylaşımları üzerine resen soruşturma başlattı.

Belediyede 'jakuzi' iddiasına soruşturma!
Belediyede 'jakuzi' iddiasına soruşturma!
GİRİŞ 08.04.2024 10:40 GÜNCELLEME 08.04.2024 10:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul'da AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi'nin başkanlık katında bulunduğu iddia edilen jakuzi tartışmaları sürerken yeni bir gelişme yaşandı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, X isimli sosyal medya hesaplarında, Sancaktepe Belediyesi binasının Başkanlık katının 6 bin metrekare olduğu, bahse konu makam katında jakuzi, çok sayıda dinlenme odası ve yemek odası bulunduğu iddiaları üzerine harekete geçti.

İnceleme yapan savcılık, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 217/A maddesi uyarınca resen soruşturma başlattı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediye binasına Alper Yeğin’i tebrik etmek için gittiğini belirterek, başkanlık katında 6 bin metrekarelik bir dinlenme odası bulunduğunu ve burada bir de jakuzi olduğunu öne sürmüştü.

Sancaktepe Belediyesi'nin eski başkanı Şeyma Döğücü iddiayı "iftira" olarak niteleyip başkanlık makamından canlı yayın açılmasını istemişti.

Bir önceki belediye başkanı İsmail Erdem ise 2017 yılında yapılan katta, 'başkanlık makamı, toplantı-yönetim odası, halkla ilişkiler odası, misafir bekleme salonu, özel kalem odası, başkanlık danışman birim odaları, mescid ve 20 metrekare mutfak olduğunu açıklamıştı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • delidumrul 3 hafta önce Şikayet Et
    şimdi bu yalan tescillenirse bu yalanı yayanların kulaklarından tutulup bu itibar cellatlarının hakkından gelinecekmi yoksa bir pardonla yırtacaklarmı.adelet mülkün esasıdır diyen hz. Ömer r.a kemikleri sızlayacak demektir.
    Cevapla
  • Tornavida 3 hafta önce Şikayet Et
    ekremin milyonlarca dolarlık hırsızlık malı villaları unutuldu, karşı atağa geçip iftiraya başladılar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adana'da başıboş köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'