3 kişilik aileyi katledip, cezaevinde intihar etmişti; cenazesi köyünde istenmedi

MERSİN'in Erdemli ilçesinde 3 kişilik aileyi yakarak öldürüp, cezaevinde intihar eden Halil Evcibağ'ın (35) cenazesi, köyünde istenmeyince kent merkezinde mezarlığa defnedildi.

3 kişilik aileyi katledip, cezaevinde intihar etmişti; cenazesi köyünde istenmedi
3 kişilik aileyi katledip, cezaevinde intihar etmişti; cenazesi köyünde istenmedi
GİRİŞ 09.04.2024 21:19 GÜNCELLEME 09.04.2024 21:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

5 Nisan’da çiftçi Neşet Kaya'ya ait evden çıkan alevleri fark eden komşuları, durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Alevleri söndüren ekipler, yatak odasında Neşet Kaya'nın eşi Nurgül Kaya ile oğlu Emrullah Kaya'nın (11) yanmış cesetlerini buldu. Yarım saat sonra da eve 5 kilometre uzaklıkta, İlemin- Erdemli karayolunda yanan otomobilde Neşet Kaya'nın cesedine ulaşıldı. Kaya Ailesi ile aynı mahallede yaşayan Halil Evcibağ, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Evcibağ’ın evde anne ile oğlunu eterle bayılttıktan sonra Nurgül Kaya'nın parmağındaki altın yüzüğü çalıp, evi ateşe verdiği, Neşet Kaya'yı ise bıçakladıktan sonra otomobili yaktığı ortaya çıktı. Kaya çifti ve oğulları, yakınları tarafından İlemen Mahallesi Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.

67 GRAM BİLEZİKLE BORCUNU ÖDEMİŞ

Cinayet sonrası Nurgül Kaya’nın yaklaşık 800 bin TL değerindeki bilezik ve çeşitli ziynet eşyalarına ulaşılamadı. Haberlerden katili gören bir kişi jandarma karakoluna giderek şüphelinin olay günü kendisine 22 ayar 67 gram ağırlığında, yaklaşık 160 bin TL değerinde bir bilezik getirerek borcuna karşılık verdiğini söyledi. Bileziğin öldürülen aileye ait olabileceğini düşünerek jandarmaya gittiğini belirten kişi, ekiplere ziynet eşyasını teslim etti. Jandarma ekipleri de yaptığı araştırmada bileziğin öldürülen kadına ait olduğunu belirledi.

HÜCRESİNDE ÖLÜ BULUNDU

Halil Evcibağ, dün akşam saatlerinde tutuklu bulunduğu Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki hücresinde ölü bulundu. Evcibağ'ın atlet ve tişörtünü parçalayarak kendini astığı iddia edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CENAZESİ KABUL EDİLMEDİ

Evcibağ'ın cenazesinin olayın yaşandığı köy sakinleri tarafından kabul edilmeyince kent merkezinde bulunan Çiftlik Köy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Esra 2 hafta önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık, darısı diğer idamı hakkedenlere inşallah.
    Cevapla
  • mısafır 2 hafta önce Şikayet Et
    gercekten kım oldurduse ALLAH razı olsun ondan
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Sözde Tc mahkemelerinin cesaret edipte aylarca veremediği kısas cezasını kader mahkumları 3 günde veriyor ve çıkan kararıda uyguluyor işte gerçek adalet gerekli makamlardaki kişilere ders olarak okutulmalı bence
    Cevapla
  • Kötülüğün dibi 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu mahluku, katlettiği, mazlum insanlar gibi gebertmek lazımdı. Ah ah, ateşin bol olsun melun cehennem çukurundan çıkamayasın.
    Cevapla
  • verme 3 hafta önce Şikayet Et
    niye de geberdigi garanti olmasi icin canli yayin da yakilmasi gerek ise kendisi gebermese idi zaten yakin da cikar idi manyak deli raporu verir idi devlet yok ise yada suclulari koruma yukse mahkeme bir mazaret bulur af eder idi direk idam cezasi gelmesi gerek artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi
Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı! Hasan Arat dünyaca ünlü teknik adamla görüşecek