Siyasi ve önemli isimlerden Ramazan Bayramı mesajı

Türkiye'nin önde gelen isimleri ve siyasiler, Ramazan Bayramı vesilesiyle kutlama mesajları yayınladı.

Siyasi ve önemli isimlerden Ramazan Bayramı mesajı
Siyasi ve önemli isimlerden Ramazan Bayramı mesajı
GİRİŞ 10.04.2024 13:13 GÜNCELLEME 10.04.2024 13:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Siyasiler Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesaplarından kutlama mesajları paylaştı. 

  • Recep Tayyip Erdoğan

Başkan Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Milletimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı canıgönülden tebrik ediyorum.

Bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için barışa, huzura, esenliğe vesile olmasını diliyorum.

  • Devlet Bahçeli

Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şu ifadelere yer verdi:

"Bir yanda tekrarına cümlemizin ulaşmasını niyaz ettiğim Mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlarken, diğer yanda bayram günlerine kavuşmanın sevincini ve sıcaklığını yaşıyoruz. Evvelemirde dileğim, her günümüzün bayram tadında ve tavında geçmesidir. Ramazan ayında yaptığımız ibadetlerin, ettiğimiz duaların, hakkını vererek tuttuğumuz oruçların kabul ve makbul olması gönülden temennimdir. Nerede yaşıyorsa yaşasın, yurt içinde ve yurt dışında hayatın yükünü omuzlamış değerli vatandaşlarımızın, büyük Türk milletinin, gönül ve kültür coğrafyalarında varoluş mücadelesi veren kardeşlerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Her günümüz bayram olsun."

  • Özgür Özel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'da bayram namazını kılmasının ardından kameralar karşısına geçerek; Ramazan Bayramı'nı kutladı. 

  • Meral Akşener

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajda Ramazan Bayramı'nı kutladı. Akşener mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Milletçe sofralarımızın bereketlendiği ve kalplerimizin huzurla dolduğu bir bayram geçirmemizi diliyorum. Rabbim mübarek #RamazanBayramı’mızı ülkemiz için hayırlara vesile kılsın…

  • Fatih Erbakan   

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan sosyal medya hesabı üzerinden "Aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin mübarek #RamazanBayramı’nı tebrik ediyorum." ifadeleriyle video mesaj yayınlayarak Ramazan Bayramı'nı kutladı.

  • Ali Babacan 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Ramazan Bayramı'nı kutlayarak; "Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Bayram, çocuklarımızın hayalindeki harçlığı alabildiği, geniş sofralarda neşeyle bayramlaşılan günlere vesile olsun. Ayrıca buruk girdiğimiz bu bayramın, başta Gazze olmak üzere tüm dünyada barış ve huzur için vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.  

  • Temel Karamollaoğlu

 Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "Gazzeli kardeşlerimizin sevdikleriyle birlikte sevinçle karşıladığı bayramları da görmek duasıyla milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun." ifadeleriyle video mesaj yayınladı.

  • Numan Kurtulmuş 

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Ramazan Bayramı vesilesiyle milletimizin ve dünyanın her köşesinde yaşayan tüm Müslümanların bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu günlerin, insanlığa kardeşlik, esenlik ve barış getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı. 

  • Ali Erbaş 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ramazan Bayramı mesajında tüm İslam aleminin bayramını tebrik ederek, “Kur’an-ı Kerim’i ve Sünnet-i Seniyye’yi hayatın merkezine yerleştirerek tevhit, adalet, merhamet ve iyilik yolundaki yürüyüşümüze ramazandan sonra da devam edelim” dedi. 

  • Ali Yerlikaya 

 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla video mesaj yayımladı.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştığı video mesajında, ramazanı uğurlarken, bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Ramazan Bayramı'na eriştirdiği için Allah'a şükreden Yerlikaya, mesajında şunları kaydetti:

"Ramazan boyunca olduğu gibi Ramazan Bayramı'nda da kalbimiz başta Filistin olmak üzere tüm mazlumlarla birlikte atacak. Ramazan Bayramı'mız ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluklar getirsin. Bayramımız mübarek olsun."

  •  İbrahim Kalın

​MİT Başkanı Kalın, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın ardından bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Kalplerin yumuşadığı, dostlukların pekiştiği ve kırgınlıkların giderildiği bugünlerin birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini diliyoruz. MİT olarak ülkemizin özgürlüğü, güveni ve istikrarı için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Her türlü zorluğu akıl, erdem, hikmet, irade ve sabırla kolay etmek için dur durak bilmeden çalışacağız. Ülkemize yönelik gizli açık, görünen görünmeyen her tür oyunu bozmak için imkan ve kabiliyetlerimizi daha da geliştirmeye ve güçlendirmeye çalışacağız. Bağımsız, egemen, güçlü ve müreffeh bir Türkiye için girdiğimiz yolda azim ve kararlılıkla yürümekten asla vazgeçmeyeceğiz. Dili, dini, milliyeti ne olursa olsun her zaman hakkın, haklının ve mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz. Kötülüğü iyilikle, karanlığı aydınlıkla, çirkinliği güzellikle yenecek, bugünümüzü ve yarınımızı kadim ve evrensel değerlerimiz temelinde inşa etmeyi sürdüreceğiz. Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, ülkemize ve insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

  • Hakan Fidan

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ramazan Bayramı'nın Filistinliler başta olmak üzere zulme uğrayan tüm mazlum ve mağdurlar için hayırlara vesile olmasını temennisinde bulundu.

Bakan Fidan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ramazan Bayramı'nın mübarek olmasını diledi.

Fidan, "Milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Bu mübarek günün, Filistinli kardeşlerimiz başta olmak üzere zulme uğrayan tüm mazlum ve mağdurlar için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ben 2 hafta önce Şikayet Et
    Sizlerinde bayramınız mübarek olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu