Bayramın ilk gününde trafik ve vapur iskelelerinde yoğunluk yaşandı

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla İstanbul'da çok sayıda vatandaş gezmek için dışarıya çıktı. Megakentte araç trafiği yaşandı, sahiller dolup taştı.

Bayramın ilk gününde trafik ve vapur iskelelerinde yoğunluk yaşandı
Bayramın ilk gününde trafik ve vapur iskelelerinde yoğunluk yaşandı
GİRİŞ 10.04.2024 21:50 GÜNCELLEME 10.04.2024 21:50

Ramazan Bayramı'nda 9 günlük bayram tatilini fırsat bilenler şehir dışına çıktı. Memleketlerine gidemeyip İstanbul'da kalanlarda bayramın birinci günü İstanbul'u gezmek için aileleriyle birlikte dışarıya çıktı.

Özellikle öğle saatlerinden sonra megakentte araç trafiği ve vapur iskelelerinde yoğunluk oluştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin verilerine göre ise trafik yüzde 72 olarak belirlendi.

Megakent İstanbul'da araç trafiği ve Kadıköy rıhtımdaki insan kalabalığı dronla görüntülendi.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı