Silopi'de belediye başkanlığı seçimi kavgası: 7 kişi yaralandı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde iki grup arasında, Çalışkan beldesindeki seçim sonuçlarına ilişkin çıkan taşlı ve sopalı kavgada, 3'ü sağlık çalışanı 7 kişi yaralandı.

Silopi'de belediye başkanlığı seçimi kavgası: 7 kişi yaralandı
Silopi'de belediye başkanlığı seçimi kavgası: 7 kişi yaralandı
GİRİŞ 11.04.2024 23:24 GÜNCELLEME 11.04.2024 23:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti'den Çalışkan Belde Belediye Başkanı seçilerek mazbatasını alan Nadir Tosun ile ikinci sıradaki Yeniden Refah Partisi'nin adayı Nihat Yiğit'in yakınları arasında ilçenin Şehit Harun Boy Mahallesi'nde başlayan tartışma, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Kavgada 4 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI DA SALDIRIYA UĞRADI

Tarafların ambulanslara ve sağlık çalışanlarına da saldırıda bulunması sonucu, ambulans şoförü Ramazan P, sağlık çalışanları Leyla T. ve Hazal K. de hafif yaralandı. Atılan taşlar nedeniyle bir ambulans hasar gördü.

Sağlık çalışanları ekiplerce ayakta tedavi edildi.

Silopi'de aynı mahallede 7 Nisan'da aynı nedenle iki grup arasında çıkan taşlı ve sopalı kavgada, 5 kişi yaralanmış, kavgayla ilgili 11 şüpheli yakalanmıştı.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Aslan 52 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu ülke böyle hiçbir yere ilerleyemez..
    Cevapla
  • Ömer 2 hafta önce Şikayet Et
    lanet olasılar siyaset yüzünden insan birbiriyle kavga eder mi birileri sizin yüzünüzden çıkar sağlıyor mallar ben şahsen siyasileri it yerine bile koymam itin bir haysiyeti var işini tam yapar ama bunlar çıkar uğruna analarını bile satma durumuna giriyorlar
    Cevapla
  • FarukKeser 2 hafta önce Şikayet Et
    Ulen ne manyak insanlarsınız ambulansa sağlık çalışanlarına saldırmak nedir. Kırtolar kendi aralarında savaşırken sağlıkçılara bir olup saldırmak neyin kafasıdır be edep biraz insanlık lazım!
    Cevapla
  • Ali 2 hafta önce Şikayet Et
    Bırakın birbirlerini yesinler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı