Avcılar'da bekçiye silahlı saldırı: 2 kişi tutuklandı

Avcılar’da kimlik kontrolü yapan bekçiyi silahla yaralayan ve poliste çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edilen 2 kişi tutuklandı.

Avcılar'da bekçiye silahlı saldırı: 2 kişi tutuklandı
Avcılar'da bekçiye silahlı saldırı: 2 kişi tutuklandı
GİRİŞ 11.04.2024 23:35 GÜNCELLEME 11.04.2024 23:35

Olay, saat 04.00 sıralarında Ambarlı Sahilinde yaşandı. İddiaya göre mahalle bekçileri kimlik kontrolü yapmak için 2 kişiyi durdurdu. Bekçilerin kimlik kontrolü yapmasına izin vermeyen 2 şüpheliyle bekçiler arasında tartışma çıktı.

BEKÇİYE SALDIRDI

Şüphelilerden E.B. yanındaki silahla bekçilere ateş etti. Bekçi Barış K. bacağından ve kasığından yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Barış K. hastaneye kaldırıldı. E.B. ve C.G. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

50 SUÇ KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yapılan kontrollerde C.G.’nin 19’u 'Kasten yaralama' olmak üzere toplam 50 suç kaydı olduğu ve 21 ay 36 günlük kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle hakkında arama kararı bulunduğu, bekçiyi yaralayan E.B.’nin ise poliste 8 ayrı suç kaydı olduğu tespit edildi. Emniyetten yapılan açıklamada, üst araması yapılan şüphelilerden E.B.'nin mukavemet göstererek belindeki tabancayla görevlilere ateş açtığı, açılan ateşte 1 bekçinin sol bacağından yaralandığı belirtildi. 2 şüpheli olay yerinde gözaltına alındı. 'Kasten yaralama’ ve 'Görevli memura mukavemet' suçunu işleyen şüpheliler adliyeye sevk edildi. Hakkında arama kararı bulunan C.G. ile bekçiyi silahla yaralayan E.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Pezeşkiyan açıkladı: İstihbarat Bakanı öldürüldü
Rıdvan Dilmen 'aldatıcı demeçleri var' diyerek Tedesco'ya yüklendi: Perşembenin gelişi...