Ürküten ölümler başladı: Acı haber Erzurum'dan!

Her yıl yaşanan ve en az 20 vatandaşımızın ölümüyle sonuçlanan 'kene' vakasıyla ilgili ilk acı haber Erzurum'dan geldi. Erzurum'un Oltu ilçesinde, kene ısırması sonucu hastanede tedavi gören 37 yaşındaki İrşat Yüksel hayatını kaybetti.

GİRİŞ 12.04.2024 11:04 GÜNCELLEME 12.04.2024 11:05
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Erzurum'da, edinilen bilgiye göre, Oltu ilçesine bağlı Nüğürcük Mahallesinde ikamet eden İrşat Yüksel'in (37) Kırım Kongo kanamalı ateşi (KKKA) teşhisiyle ilk tedavisi Oltu Devlet Hastanesi'nde yapıldı.

HAYATA 2 GÜN TUTUNABİLDİ

İHA'da yer alan habere göre Yüksel, daha sonra sevk edildiği Erzurum Şehir Hastanesi'nde 2 gün yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

İZOLASYONLU BİÇİMDE DEFNEDİLDİ

2 çocuk babası İrşat Yüksel'in cenazesi, Nüğürcük Mahallesinde köy sakinlerince tedbirli olarak toprağa verildi. Mahalle muhtarı Abubekir Gültekin, cenazenin köy sakinleri tarafından izolasyonlu bir şekilde bir şekilde defnedildiğini söyledi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • Editöre not 2 hafta önce Şikayet Et
    Haber başlığı ile dikkat çekici hale getirdiğin haber dolayısıyla seni tebrik edip başarılarının devamını dilerim.Vefat eden kardeşimize de Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Neden izolasyon sanki korana vürüsten öldü
    Cevapla
  • Gezgin 2 hafta önce Şikayet Et
    Hastalık sıklıkla virüs içeren kan ve vücut sıvılarına deri veya mukozal maruziyet sonucunda insandan insana bulaşır. 2006 yılında ülkemiz karadeniz bölgesindeki salgın meydana na gelmiş ve düzinelerce insan kırım kongo ateşine yakalanmıştır.
    Cevapla
  • Angaralı 2 hafta önce Şikayet Et
    Aynen bende ona şaşırdım ailesinin acısı katlanmıştır
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    ecel ecel bu bı bahane onun da ölümü bundan olcakmis demekki herşeyin bir bahanesi var
    Cevapla
  • Alim 2 hafta önce Şikayet Et
    Kıyamet yaklaşıyor. Herkes paçasını kurtarmaya baksın..
    Cevapla
  • Alim 2 hafta önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Sakın dengeyi bozmayın. Ayet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!