Aracından inen adama kan donduran suikast

Sancaktepe'de otomobilinden indiği sırada silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti. Şüphelilerin kullandığı araç Eyüpsultan’da yanmış halde bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

GİRİŞ 12.04.2024 18:30 GÜNCELLEME 12.04.2024 18:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, Atatürk Mahallesi’nde 5 Nisan Cuma günü yaşandı. İddiaya göre, Mesut Aras otomobilinden indiği sırada, şüphelilerin kullandığı araçtan kendisine açılan ateş sonucu ağır yaralandı.

ARACINDAN İNERKEN SUİKASTA UĞRADI

Şüpheliler geldikleri araçla olay yerinden kaçarken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde, Mesut Aras’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin otomobilde ve çevrede yaptığı incelemelerde 11 adet boş mermi kovanı bulundu. Mesut Aras’ın cansız bedeni İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

ARAÇ YANMIŞ HALDE BULUNDU

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince başlatılan çalışma kapsamında olayda kullanılan araç Eyüpsultan'da ormanda yanmış halde buldu. Soruşturma kapsamında olaya karıştığı tespit edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.
Gözaltına alınan ve çok sayıda suç kaydı bulunan Yasin Tolga T. (25), Emre B. (24) ve Cem Ö. (24) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    İdam idam gelmeli
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    bu çakallar idam edin
    Cevapla
  • Türkiye 2 hafta önce Şikayet Et
    Valla idam idam idam şart
    Cevapla
  • Sakin 2 hafta önce Şikayet Et
    Şimdi yedi sekiz yıl hapis ceza olabilirmi net yirmibeş yıl ve üzeri olmalı af iyi hal olmamalı. Ceza katil yirmi yaşlardaysa otuz yıldan az olmamalı. Toplumda yeri yok katilin normal olma ihtimali ikinci kez suç işleme ihtimalinden daha düşüktür.
    Cevapla
  • AHMET ATEŞ 2 hafta önce Şikayet Et
    İdam...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!