Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında teknik arıza

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında teknik arıza meydana geldi.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında teknik arıza
Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında teknik arıza
GİRİŞ 12.04.2024 21:28 GÜNCELLEME 13.04.2024 03:46
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Eminönü-Feshane ve Eyüpsultan Devlet Hastanesi-Alibeyköy Cep Otogarı istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadesine yer verildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • asd 2 hafta önce Şikayet Et
    CHaPe zihniyeti gerekli bakımlarını yetkili kişilere bakımını yaptırmazsa, Yanan otobüsler Şöförsüz Metrobüsler, Şaha kalkan Yanan Yolda kalan otobüsler ve son olarak Teleferik.
    Cevapla
  • misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    her şey güzel olacak 2 sezon başladı istanbullular ekran başına
    Cevapla
  • R53 2 hafta önce Şikayet Et
    Çile için tam yol ileri, asıl arızaları kışın göreceksiniz. Allah'ım depremden korusun, bunlarla bir depremi düşünmek dâhi istemiyorum. Millete parayı verdiler karşısındakinin ne olduğuna bakmadan oy da verdiler reklamlarında iftira da attılar yalan da konuştular. Bunların kandırma potansiyeli yüksek seçmeni inanıyor.
    Cevapla
  • Fatih k 2 hafta önce Şikayet Et
    Bunlar daha iyi günler… hersey çok güzel oluyor dimi.. yazık yazikkkk. PKK yi il meclisine sokanlar şimdi utanın, Allah belanizi verecek merak etmeyin
    Cevapla
  • yigido 2 hafta önce Şikayet Et
    çile İstanbul çile çok güzel olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...