Sancaktepe’de bebek cesedi bulundu: Anne-baba gözaltına alındı

Sancaktepe’de ölü doğduğu iddia edilen bebek boş araziye gömüldü. Olayla ilgili yabancı uyruklu oldukları öğrenilen anne ve baba gözaltına alındı.

Sancaktepe’de bebek cesedi bulundu: Anne-baba gözaltına alındı
Sancaktepe’de bebek cesedi bulundu: Anne-baba gözaltına alındı
GİRİŞ 12.04.2024 23:45 GÜNCELLEME 12.04.2024 23:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay, saat 17.00 sıralarında Yenidoğan Mahallesinde meydana geldi. Boş araziye bebek cesedi gömüldüğü ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmanın ardından toprağa gömülü bebek cesedi bulundu.

Olayla ilgili yabancı uyruklu oldukları öğrenilen anne ve baba gözaltına alındı. Bebeğin geçtiğimiz Pazar günün gömüldüğü öğrenildi. Bebeğin ölü doğduğu iddia edilirken olayla ilgili inceleme devam ediyor. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 9
  • Türk 2 hafta önce Şikayet Et
    Suri suri suri gedirin bakalım daha
    Cevapla
  • Türkiye Sevdalısı 2 hafta önce Şikayet Et
    İnan bizde senin zihniyetindeki insanlardan bıktık. Sorgula kendini. Müslümanca bir tavır değil seninki.
    Cevapla
  • Murat 2 hafta önce Şikayet Et
    Guzelim ülkem ne hale geldi.Kanun yok,Egitim yok,multeci sorunu almis basini gitmis.Millet 10 milyar ile gecinmeye calisiyor ama ağalar luks icinde devam ediyor.Yabanci birini getirsen bu kadar kotu edemezdi bu ulkeyi.Oy vermis biri olarak yazdim bunlari.Kimse de bisey yapmiyor
    Cevapla
  • Türkiye Sevdalısı 2 hafta önce Şikayet Et
    Yahu sen Suriyeli kardeşlerimize gitsinler diyorsunda akdenizi mesken tutmuş almana ege sahillerinin her köşesine yerleşmiş ingilize veya başka dine mensup yüzbinlerce yerleşik insana niye gitsinler demiyorsun dangalak vatandaş.
    Cevapla
  • Murat 2 hafta önce Şikayet Et
    Sen daha dangalaksin.Suriye li olayinin bir proje oldugunu goremeyecek kadar aptalmisiniz?Ozal 500 bin kürt aldi Irak savasinda daha zor toparladik.Bunlar milyonlarca insan nasil basedecek coluk cocugumuz?
    Cevapla
  • Vatandaş 2 hafta önce Şikayet Et
    Gönderin artık şu Suriyelileri istemiyoruz biz konya lılar bıktık bu insanlardan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!