Bayram tatilinde yedi günün acı bilançosu açıklandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bayram tatilinin 7. günü 12 Nisan 2024 Cuma gününde; 664 trafik kazası meydana geldi." açıklamasında bulundu. Yedi günde toplam 55 vatandaş hayatını kaybetti.

GİRİŞ 13.04.2024 10:57 GÜNCELLEME 13.04.2024 11:59
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinde meydana gelen kazalara ilişkin X hesabından paylaşımda bulundu.

Yerlikaya, "Bakanlığımız tarafından yayımlanan ‘Trafik Tedbirleri’ne ilişkin genelge uyarınca bayram tatili dönüşü İstanbul ve Ankara illerindeki TRAFİK YOĞUNLUĞUNUN AZALTILABİLMESİ için KAMYON, ÇEKİCİ ve TANKER cinsi araçların 14 Nisan 2024 Pazar günü saat 05.00’den 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar Ankara ve İstanbul’a girişlerine izin verilmeyeceği duyurulmuştu. [️] Tedarik süreçlerinin aksamaması için; yaş sebze/meyve, süt ve süt ürünleri gibi bozulabilir gıdalar, dondurulmuş gıdalar, canlı ve kesme çiçek, ilaç, tıbbi malzeme ve akaryakıt taşıyan kamyon, çekici ve tanker cinsi taşıtların öncelikle ana arterler haricindeki güzergahlarda, zorunluluk halinde ise ana arterler üzerinde en az süreyle bulunacak şekilde istisnai olarak seyirlerine izin verilecektir." açıklamasında bulundu.

7 GÜNDE 4 BİN 370 KAZA YAŞANDI!

Bakan Yerlikaya, "Bayram tatilinin 7. günü 12 Nisan 2024 Cuma gününde; 664 trafik kazası meydana geldi." açıklamasında bulundu.

Yerlikaya'nın açıklaması şöyle:

"Bayram tatilinin ilk 7 gününde toplam; (Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) 4 bin 370 trafik kazası meydana geldi. 55 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. 7 bin 331 vatandaşımız ise yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." 

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 27
  • Misafir yozgatlı 2 hafta önce Şikayet Et
    Parayla satın alınan ehliyetten çıkan sonuç bı olacak her halde
    Cevapla
  • yiğido 2 hafta önce Şikayet Et
    ya ben cuma günü Yola çıktım trafik vardı emniyet şeridinde Bir gidiyorlar son gaz hiç Kural Yok abi ondan sonra kaza oluyor yazık ya ben 16 saatte geldim kural tanımayanlar da 15 saatte gelmiştir yazık değil mi insanların hakkını yiyorsunuz bu kazaların sebebi vebali sizindir kural tanımayan kuralsız lar
    Cevapla
  • Ali Kaytanci 2 hafta önce Şikayet Et
    Ya Bir ziyafet cekte hanimina ehliyet vereyim diyen emniyet yetkilisinin soyledikleri hala kulagimda. Cocuktum, turkiyede o gunden bugune hicbirsey degismedi bence.
    Cevapla
  • Özgür 2 hafta önce Şikayet Et
    Yavas gitseler birsey olmayacakti. Kural Tanimayan vampirler. Iyi olmus
    Cevapla
  • önce vatan 2 hafta önce Şikayet Et
    yapılan yollar karın doyurmuyor diyenler girin google 2000 li yılların bayram tatili kazalarında ölenlerin bu sayılardan kat ve kat fazla üstelik araç sayısı daha az idi demekki neymiş yapılan yollar karın doyurmuyor fakat hayat kurtarıyormuş neyse patates 30 ,soğan 30 ,domates 30 tl.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!
Erdoğan'dan son dakika İsrail açıklaması! Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz!