Selçuk Bayraktar'dan manidar fotoğraf! Terör yandaşlarını çıldırttı

Ramazan Bayramı'nı Mehmetçikle birlikte geçiren Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin doğusundaki Hakkari iline ziyaret gerçekleştirdi.

GİRİŞ 14.04.2024 17:56 GÜNCELLEME 15.04.2024 01:09
Bu Habere 169 Yorum Yapılmış

Havacılık ve teknoloji sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin doğusundaki Hakkari iline ziyaret gerçekleştirdi.

TERÖRLE ANILAN BÖLGEDE 'TERS LALE' MESAJI

Bayraktar, bu ziyareti sırasında daha önce terör örgütü PKK'nın saldırılarıyla anılan Hakkari'nin doğal güzelliklerinden biri olan Çukurca ilçesinde Zap Suyu kenarında etkileyici bir manzara eşliğinde fotoğraf çekti.

Sosyal medya hesapları fotoğrafı paylaşan Bayraktar, şu mesajı verdi:

"Zap Suyu üzerinde Ters lale mevsimi..

Hakkari / Çukurca 

Hayırlı Sabahlar."

Selçuk Bayraktar, Çukurca paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, "Dün, bugün, yarın...Aynı yerdeyiz. 2009 / 2024 Hakkari - Çukurca" notu düştü.

HALUK BAYRAKTAR'DAN DA PAYLAŞIM GELDİ

Selçuk Bayraktar'ın ardından, kardeşi Haluk Bayraktar'da, Şırnak'ta 2006'da çekildiği fotoğrafı paylaştı. Haluk Bayraktar paylaşımına, "Biz hep oradaydık... 2006 - Şırnak" notu düştü.

YÜKSEKOVA'YI DA ZİYARET ETTİ

Selçuk Bayraktar, Yüksekova'ya da ziyarette bulundu. Bayraktar, Mehmetçikle fotoğraf çektirdi ve vatandaşlarla bir araya geldi.

BAYRAMI MEHMETÇİKLERLE GEÇİRDİ

Ramazan Bayramı'nı üs bölgelerinde geçiren Selçuk Bayraktar, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel ile birlikte Güney Doğu sınırları içerisindeki üs bölgelerine gelerek askerlerle bayramlaştı.

Korgeneral Tokel ve Bayraktar, Cizre'de Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı İHA birlikleri, Cudi Dağı’ndaki üssü, Metina Dağı’nda bulunan üs bölgesi ve Şırnak'taki 23. Piyade Tümen Komutanlığı'nı ziyaret etti. Askerler ve geçici köy korucularıyla bir araya gelen Bayraktar, teknik istişarelerde bulundu.

TERÖR YANDAŞLARI ÇILDIRDI

Selçuk Bayraktar'ın bu ziyareti terör örgütü PKK yandaşlarını rahatsız etti.

Irak Bölgesel Kürt Yönetimi tarafından geçtiğimiz yıl Irak'tan 'defedilen' terör yandaşı Hollandalı sözde gazeteci Frederike Geerdink, Selçuk Bayraktar'ı hedef alarak "Defol Kürdistan'dan." paylaşımı yaptı. 

KÜRT YÖNETİMİ TARAFINDAN DEFEDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında sözde gazeteci Geerdink, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) tarafından 'istenmeyen kişi' ilan edilerek ülkeden sınır dışı edildi.

Sosyal medya hesabından polis ekiplerinin kendisini Erbil Havaalanı'na getirdiğini duyuran Geerdink, durumun sorumlusu olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı gösterdi. Geerdink, "Şu anda Erbil Havaalanı'na getirildim. Erdoğan'ın kolu uzun" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 169
  • Gültepeli bjk 2 hafta önce Şikayet Et
    Tarih yeniden ve gelecek
    Cevapla
  • misafir1 2 hafta önce Şikayet Et
    Selçuk Bayraktar gibi bu ülkenin faydasına kim çalışırsa Allah razı olsun.
    Cevapla
  • hilmi 2 hafta önce Şikayet Et
    ne kadar önümüzü kesmeye uğraşırsa uğrraşsınlar kesemezler Allah yar ve yardımcımız ve tek güvencemiz oldukça Allah vatan severlerimizi çoğaltsın karşı olanları catlatsın inşallah
    Cevapla
  • GERÇEK 2 hafta önce Şikayet Et
    SELÇUK diye yazılır ADAM DİYE OKUNUR sen TÜRK milletinin baş tacısın kimse sana dokunamaz it ürer kervan yürür sana laf söyleyenler havlasın dursun
    Cevapla
  • Tual 2 hafta önce Şikayet Et
    Cumhurbaskanı erdoğan birdahi genel seçimlere seltuk bayratarımı aday gösterecek acaba diye düşündüm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!