Batman'da çaya elektrik veren balık avcısı akıma kapılarak can verdi

Batman'ın Kozluk ilçesinde elektrikle balık avlamak isterken akıma kapılan genç adam, feci şekilde öldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

GİRİŞ 14.04.2024 22:04 GÜNCELLEME 15.04.2024 09:47
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Olay, dün öğle saatlerinde Kozluk ilçesine bağlı Pınarhisar Köyü yakınlarındaki çayda meydana geldi. İddiaya göre balık yakalamak için suya elektrik veren Halil Kasal, düzeneği topladığı sırada akıma kapıldı.

Çevredekilerin ihbarıyla, olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Kasal, ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Kozluk Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.

35 yaşındaki Kasal'ın cenazesi, akşam saatlerinde köydeki Şeyh Halil mezarlığında defnedildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Osman 3 ay önce Şikayet Et
    Ölüm elbet acı ama ders de çıkarmalıyız ki tekrarı yaşanmasın. Avcılık spor da olsa ihtiyaç da olsa canlılara buğz veya katliam türü uygulamalar dinimizce de yasaklanmıştır. İnsanoğlu aklıyla en şerefli de oluyor, en sefil de...
    Cevapla
  • cahit 3 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir vahşet elektriği nehre verdiğin anda tüm canlılar ölüyor küçük büyük yenir yenmez bu vahşettir kendisi de öldü ama büyük bir veballe öldü kim yapıyorsa cezası çok ağır olmalı
    Cevapla
  • Kayserili. 3 ay önce Şikayet Et
    ya bunda ne var ecel orda gelmiş.
    Cevapla
  • gülsay 3 ay önce Şikayet Et
    birde ilaçlı ekmek atanlar var .
    Cevapla
  • GELEBİCİNAVCISI 3 ay önce Şikayet Et
    Tümüyle yasak av yöntemi tabiki riskli bir yöntem iç sularımızda hzla çoğalan İsrail Sazanı türleri bitme noktasına getirdi diğer etkenlerle birleşince sportif avın yanısıra geçimini balıkçılıktan sağlayan vatandaşlarımız içinde olumsuz neticeler doğudur.Haberdeki gibi yöntemlerle av seçimide adeta tuzu biberi oluyor kötü gidişatın kardeşimize Allahtan rahmet dilerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arsenal'ın en pahalı 2. ismi olan Pepe, yana döne kulüp arıyor
ABD'li ünlü ekonomist Hanke: Türkiye'nin enflasyonunu yıllık %25,6 olarak ölçüyorum