Kocasını 8 kez bıçaklayıp öldürdü! İşte ilk ifadesi

Malatya'da, 29 yaşındaki eşi Tolunay Şimşek'i, sırtından 8 kez bıçaklayarak öldüren aynı yaştaki eşi Eda Şimşek'in ilk ifadesi ortaya çıktı.

GİRİŞ 15.04.2024 10:14 GÜNCELLEME 15.04.2024 10:15
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Şimşek ifadesinde, 2021 yılında severek evlendiği Tolunay Şimşek ile daha sonra aralarında aile içi geçimsizliğin olduğunu ve öldürmek istemediğini söylediği öğrenildi. Katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde olay, önceki gece saat: 22.30 sıralarında, Beydağı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tolunay Şimşek (29) ile eşi Eda Şimşek (29) arasında tartışma çıktı.

SIRTINDAN 8 KEZ BIÇAKLADI

DHA ve İHA'da yer alan habere göre; tartışmanın büyümesi üzerine Eda Şimşek, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşi Tolunay Şimşek'i, sırtından 8 kez bıçakladı.

HASTANEYE KALDIRILDI KURTARILAMADI

Komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Tolunay Şimşek, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Şimşek'in cenazesi, adli tıp kurumunda yapılan işlemlerin ardından dün öğle saatlerinde şehir mezarlığında defnedildi. Suç aletiyle birlikte gözaltına alınan Eda Şimşek, polis merkezindeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"2021'DE SEVEREK EVLENDİK"

Eda Şimşek’in, sorgusunda 2021 yılında severek evlendiği Tolunay Şimşek ile daha sonra aralarında aile içi geçimsizliğin olduğunu ve öldürmek istemediğini söylediği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 59
  • miroglu 2 hafta önce Şikayet Et
    idam idam idam gelmeli bu ülkeye
    Cevapla
  • İsi 2 hafta önce Şikayet Et
    Sadece biraz canını acitmak istemiş herhalde O yüzden sadece 8 defa sırtından bıçaklamış anlaşılan.
    Cevapla
  • a akkaya 2 hafta önce Şikayet Et
    katil kadın.
    Cevapla
  • Kul insan 2 hafta önce Şikayet Et
    Kafirlerden münafıklarlardan bulaşan en tehlikeli hastalık bencillik, değersiz bir insan, azgın nefisler, ben bilirim diyen şeytanlık. Zayıf düşen zavallı insanlık cin, hayvan,şeytan, beşer, cani coni bozguncu sapmış lanetli musallatına maruz kalabiliyor. Felak Nas Sürelerini ve dahi tuvalet banyo dualarını çok okumak faydalıdır.
    Cevapla
  • insanlık 2 hafta önce Şikayet Et
    Katilin kadını erkeği olmaz. Adalet her ikisine de neyi gerektiriyorsa aynen uygulanmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?