Ankara'da feci kaza hayattan kopardı

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde park halindeki hafriyat kamyonuna arkadan çarpan otomobil sürücüsü yaşamını yitirdi.

Ankara'da feci kaza hayattan kopardı
Ankara'da feci kaza hayattan kopardı
GİRİŞ 15.04.2024 11:46 GÜNCELLEME 15.04.2024 11:46

Kaza, saat 09.00 sıralarında Ankara-Konya yolu Gölbaşı istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sedat Çakmak (29), 06 DUM 858 otomobil ile 06 GA 0755 hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Çarpma sonucunda Çakmak otomobilde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri sürücü Çakmak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Çakmak, olay yerine gelen cenaze aracıyla morga kaldırılırken, otomobil ise çekiciyle götürüldü.

Kazanın görgü tanıklarından Sefer Kocabay, “Ofiste çalışırken 'güm' diye bir ses geldi. Camdan dışarı baktığımda araba kamyona çarpmıştı. Duman çıktı. Hemen gittik baktık şoför ölmüştü sanırım. Hareketsiz bir şekilde yatıyordu. Gördüğüm kadarıyla fren izi yoktu. Frensiz bir şekilde çarpmış. Arabanın ibresi takılı kalmış” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar Kızılelma üretmenin zorluğunu öyle bir anlattı ki...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek