Valilik duyurdu! Uzman çavuş açığa alındı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldıran jandarma uzman çavuş açığa alınarak, hakkında soruşturma başlatıldı.

Valilik duyurdu! Uzman çavuş açığa alındı
Valilik duyurdu! Uzman çavuş açığa alındı
GİRİŞ 15.04.2024 23:05 GÜNCELLEME 15.04.2024 23:06
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Olay, geçtiğimiz akşam Hayrabolu ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, trafik kazasında yaralanarak kalbi duran kazazedeye müdahalede bulunan Paramedik Enes Abdullah A.’ya ambulans içerisinde ve dışında yumruk atıp, ölümle tehdit eden jandarma uzman çavuş, kazazedeyi hastaneye yetiştiren sağlık ekibinden özür dilemek için geldiği hastanede yeniden taşkınlık yaptı.

Bu kez de ambulans şoförü Cemil U.’nun yanağını ısırıp darp eden uzman çavuş hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı. Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen uzman çavuş görevden de uzaklaştırıldı.

'JANDARMA PERSONELİ AÇIĞA ALINMIŞTIR'

Tekirdağ Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “12 Nisan 2024 günü Hayrabolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasına müdahale esnasında bir jandarma personeli ile ambulansta görevli sağlık personeli arasında tartışma meydana gelmiş ve konu adli makamlara intikal ettirilmiştir. Meydana gelen olayla ilgili olarak aynı gün içerisinde disiplin soruşturma heyeti görevlendirilmiş olup, ilgili jandarma personeli açığa alınmıştır” denildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 88
  • Kul insan 1 hafta önce Şikayet Et
    Her alanda İletişim dersleri halkla ilişkiler kursları gelmelidir. Saygı sevgi ahlak kültürel insanlık hali duyguları iletişim dersi kursu çok önemli. Şahıs karşısında bacak bacak üstüne atmış şahsın selamını almayan yüzüne bakmayan şahsın durumu çok vahim.
    Cevapla
  • Cenk Yakın 1 hafta önce Şikayet Et
    Olay ne ki de uzman arkadaş bu kadar şey yapmış,,,, tarafsız olayı yazın...
    Cevapla
  • Lütfü 1 hafta önce Şikayet Et
    Isırmakta ne? Bu bir ordu mensubuna yakışır mı?
    Cevapla
  • Gurbetci66 1 hafta önce Şikayet Et
    Taking bakmis abisi;)) Ingilterede insan eti satan kasaplar var belki tadi nasil diye bakmazmi canim kizma hemen;))
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Devletin göz bebeği olan kurumlarına, personel alınırken, görevlendiren komisyonlar ve diğer görevliler tarafından maksimum hassasiyet gösterilmediğini uzman çvş örneği dışında da diğer kurumlarda da zaman zama görüyoruz, duyuyoruz. İdeolojik, cemaatçi, siyasi kesinlikle davranılması çok dikkatli olunmasını, sütten ağzı yanıp yoğurdu üflerek yiyen, milli irade olarak bu konuda endişeliyi
    Cevapla
  • a akkaya 1 hafta önce Şikayet Et
    bilmeden yorum yapanlar, olayın içinde gibi yorum yapmış. seviye yerlerde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu