Bursa Uludağ Teleferik Hattı için üst düzey toplantı

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, Makina Mühendisleri Odası Bursa Yönetim Kurulu Başkanı ve Teleferik A.Ş. yetkilileriyle Uludağ teleferik hattını değerlendirdiğini açıkladı.

Bursa Uludağ Teleferik Hattı için üst düzey toplantı
Bursa Uludağ Teleferik Hattı için üst düzey toplantı
GİRİŞ 15.04.2024 20:00 GÜNCELLEME 15.04.2024 20:01
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Latif Deniz, Makina Mühendisleri Odası Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İhsan Taşkınsel ve Teleferik A.Ş. yetkilileriyle birlikte Uludağ'daki teleferik hattını değerlendirdiğini duyurdu.

Vali Demirtaş'ın açıklaması şöyle:

"Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Latif Deniz, Makina Mühendisleri Odası Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İhsan Taşkınsel ve Teleferik A.Ş. yetkililerinin katılımıyla 'Bursa Uludağ Teleferik Hattı Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştirdik."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Sedat 1 hafta önce Şikayet Et
    Buradaki Teleferik hattı İtalyan Leitner firması tarafından yapıldı. Rüzgar türbini üreticisi. Son derece yetkin bir kadrosu var. İmalat hatası olmayacağı gibi bakım ve denetimlerde de hata yapmazlar. Çünkü Avrupa'da en büyükler bir kaza demek pazar payında önemli düşüş demektir. Türkiyedeki teleferiklerin %90'ına yakını bu firmaya ait Antalya'daki teleferik başka firmanın. Ben rüz
    Cevapla
  • Ugur 1 hafta önce Şikayet Et
    Asansörlere nasıl belediye kontrol ediyor aynı kontrolleri yapsinlar
    Cevapla
  • baş mühendis 2 hafta önce Şikayet Et
    bursa'daki teleferik hattında, mühendislik hatası yok. olsa olsa bakım aksaklıkları olur. antalya'da mühendislik, tasarım ve üretim hatası var. resmi açıklama beklenmeli.
    Cevapla
  • Ali 2 hafta önce Şikayet Et
    Nereden biliyorsunuz?
    Cevapla
  • asıl yorum 2 hafta önce Şikayet Et
    Birde kaza olmadan şöyle tedbirler riskler incelense keşke?
    Cevapla
  • öneri 2 hafta önce Şikayet Et
    mühendisler odası ruhsatı süreli versin sonraki bakıma kadar. süre bitince bakım yapılıp yeniden ruhsat başvurusu yapılmamışsa gidip mühürlesin teleferiği
    Cevapla
  • Yusuf 1 hafta önce Şikayet Et
    Uludağ'daki bütün teleferikler kontrol edilmeli tek tek sadece bursa teleferikle olmaz yoksa facialar kaçınılmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı