Uykuya dalan sürücü üst geçit asansörüne girdi: Yaralılar var!

Etimesgut’ta uykuya dalan otomobil sürücüsü, inşaat halindeki üst geçidin asansörüne çarptı. Hurdaya dönen arabadan ikisi çocuk 4 kişilik aile, hafif yaralanarak kurtuldu.

GİRİŞ 16.04.2024 12:11 GÜNCELLEME 16.04.2024 12:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay; Ankara’nın Etimesgut ilçesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda meydana geldi.

ÜST GEÇİDİN ASANSÖRÜNE ÇARPTI

Edinilen bilgilere göre, Ramazan Bayramı tatilini İstanbul’da geçiren 4 kişilik aile, Ankara’ya dönüş yolunda Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda inşaat halindeki üst geçidin asansörüne çarptı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi.

4 YARALI

İtfaiye ekipleri hurdaya dönen otomobilden 4 kişilik aileyi güçlükle dışarı çıkardı. Aile üyeleri, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Etlik Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Gece saat 04.00 sıralarında meydana gelen kazada, otomobil sürücüsünün seyir halindeyken uykuya daldığı iddia edildi.

İŞÇİLER ŞOKE OLDU

Üst geçit şantiyesinde çalışan bir vatandaş, sabah saatlerinde iş yerine geldiğinde karşılaştığı manzara ile şoka uğradığını belirterek, şunları kaydetti:

“Gece saat 23.00 gibi İstanbul’dan yola çıkıyor eşi ve iki çocuğuyla. Sabah çocuklarının okulu varmış uyumadan gelmiş. Sabaha karşı saat 04.00 gibi ana yolda uyuyor ve bu şekilde asansörün olduğu araya giriyor. Çok şükür ölü yok. Yaralılar ama ağır yaralı yok. Buna şükürler olsun bu şekilde yırttılar.”

Polisin, olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • sıradan vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    şu araçların hepsine neden çarpışma önleyici sistem zorunlu olmuyor. kamyonların da kör noktalarına neden park sönsörü gibi bir sensör takılması zorunlu değil, kaç kaza oldu öyle...Tabi zorunlu olsa oto yedek parçası sağlık malzemeleri satamayacaklar bazı kesimlerin işine yarıyor. Gün gelecek her araca takmak zorunlu olacak ama belki 50 yıl sonra bunu idrak edecekler..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi