Balkondan beraber düştüler! Sağlık görevlisi ölürken doktor sevgili gözaltına alındı

Tunceli'de sağlık memuru Savaş Kazikoğlu'nun (30) balkondan düşerek ölümüne ilişkin soruşturmada ifade veren doktor sevgilisi olay anını anlattı. Psikolojik tedavi gördüğü ve evinde çok sayıda nörolojik hap bulunan doktor gözaltına alındı.

GİRİŞ 16.04.2024 18:24 GÜNCELLEME 16.04.2024 20:21
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Tunceli'de sağlık memuru Savaş Kazikoğlu'nun (30) balkondan düşerek ölümüne ilişkin soruşturmada ifade veren doktor sevgilisi Türkan B. (29), "Evimde buluştuk, alkol aldık. İlerleyen saatlerde alkolü fazla kaçırmışım. Savaş ile aramızda bir tartışma çıktı. Bir süre sonra salonun camını açarak balkona çıktım, aniden dengemi kaybettim ve düştüm. Sonra birinin daha yerde olduğunu gördüm. Savaş olduğunu fark ettim" ifadelerini kullandı.

Olay, gece saatlerinde Ovacık ilçesi Kandolar Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında meydana geldi. Her ikisi de Ovacık Devlet Hastanesi'nde çalışan sağlık memuru Savaş Kazikoğlu ile doktor sevgilisi Türkan B., iddiaya göre bulundukları binanın 2'nci kat balkonundan düştü.

Düşen 2 kişiyi görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Ovacık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Savaş Kazikoğlu hayatını kaybetti; Tunceli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Türkan B.'nin vücudunda kırıklar oluştuğu belirlendi.

ÇOK SAYIDA NÖROLOJİK HAP ELE GEÇİRİLDİ

Ovacık Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında; olayın yaşandığı evde inceleme yapıldı. Fransız tipi balkon korkuluklarının kırıldığı tespit edilirken, evde yapılan aramada çok sayıda nörolojik hap ele geçirildi.

Psikolojik tedavi gören, daha önce intihar girişiminde bulunan Türkan B. ilk ifadesinde, "Savaş ile sevgiliydik. Akşam benim evimde buluştuk, alkol aldık. İlerleyen saatlerde alkolü fazla kaçırmışım. Savaş ile aramızda bir tartışma çıktı. Bir süre sonra salonun camını açarak balkona çıktım, aniden dengemi kaybettim ve düştüm. Sonra birinin daha yerde olduğunu gördüm. Savaş olduğunu fark ettim" dedi.

GÖZALTI KARARI VERİLDİ

Tedavisi süren Türkan B. hakkında gözaltı kararı verilirken, hayatını kaybeden Savaş Kazikoğlu'nun ailesi de suç duyurusunda bulundu.

Olaya ilişkin Tunceli İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada da "İlimiz Ovacık İlçe Devlet Hastanesi'nde memur olarak görev yapan çalışma arkadaşımız Savaş Kazikoğlu Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiasına baş sağlığı dileriz." denildi.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Hakan Sönmez 1 hafta önce Şikayet Et
    Pisi pisine gitti.
    Cevapla
  • İsmail 1 hafta önce Şikayet Et
    Adam alkollüyken ölmüş Allah'ın rahmetine demek yerine gazabına kavuştu demek daha doğru olabilir...
    Cevapla
  • insanlık 1 hafta önce Şikayet Et
    Gayri meşru ilişkiler normalleşti. Alkol almışlar gecenin bir yarısı, oda normalleşti. Sonuç bu, yazık oldu gencecik insanlara. Kötülüklerin olduğu ortamlara yaklaşmanın bile ne kadar tehlikeli olduğu çok açık.
    Cevapla
  • adgh 1 hafta önce Şikayet Et
    doktormusun kasarmısın bunlarmı bize sağlık hizmeti verecek
    Cevapla
  • Alparslan 1 hafta önce Şikayet Et
    Kadın düşüp ölse adamın hayatı kaymıştı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!