CHP'li Şişli Belediyesi'nde işçi kıyımı!

31 Mart seçimlerinde seçilerek göreve başlayan CHP'li Şişili Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan Ramazan Bayramı'nın arefe günü 48 işçiyi işten çıkardı.

GİRİŞ 16.04.2024 21:01 GÜNCELLEME 16.04.2024 21:02
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

CHP'li belediyelerde yaşanan işçi kıyımlarının sonuncusu Şişli Belediyesi'nde meydana geldi. 31 Mart seçimleri sonucuna göre Şişli Belediyesi Başkanı seçilen Resul Emrah Şahan belediyede Ramazan Bayramı'nın arefe günü bir kıyıma imza attı. 

48 İŞÇİ İŞTEN ÇIKARILDI

Şişli Belediyesi'nde çalışan 48 kişi Ramazan Bayramı arifesinde işten çıkarıldı. CHP’li yeni başkan Resul Emrah Şahan tarafından, hiçbir gerekçe gösterilmeden işten çıkarılan işçiler belediye önünde eylem yaptı. Düdük çalarak Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'a tepki gösteren vatandaşlar, işlerine geri dönmek istediklerini belirtti.

"KİMSEYİ İŞSİZ AŞSIZ BIRAKMAK DOĞRU DEĞİL"

'İşimizi geri istiyoruz' diyerek slogan atan vatandaşlar "kimseyi işsiz, aşsız bırakmak doğru değil. Bugün gelir gelmez 48 işçi arkadaşımızın iş akdi fesh edildi. Bu doğru bir yöntem değil. Arefe günü de yapılması doğru değil. Biz buradan sesleniyoruz. Başta sayın belediye başkanımız Resul Emrah Şahan'a ya da bu yetkiyi, bu talimatı veren her kimse bilemiyorum detaya da girmek istemiyorum. Bir an önce buradaki mağdur arkadaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi işlerine iade edilmesini talep ediyoruz." dedi.  

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 69
  • Kimse kim sana ne 1 hafta önce Şikayet Et
    Belediyecilik=SOYGUNDur kaldırılmalıdır!... her ilçeye ile atayın bir memur bakın nasıl bu soyguna engelleniyor
    Cevapla
  • Yorumcunun biri 1 hafta önce Şikayet Et
    oy verenleri ödüllendirmiş
    Cevapla
  • Seçkin 1 hafta önce Şikayet Et
    Bunların yerine pkk lılar işe alinacak
    Cevapla
  • Jeomet 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu belediyelerin sözleşmeleri biten sözleşmeli işçileri çıkardığını bilmeniz gerek bence
    Cevapla
  • Fatih k 1 hafta önce Şikayet Et
    Yakında İstanbul iştiraklerde dağ kadrosundakiler dolacak .. oy verenler düşünsün. Kurunun yanında yaşta yani bizde yanacaz.. Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...