KHK ile unvanları geri alınan FETÖ'cü eski emniyet müdürü Fethiye'de yakalandı

FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve KHK ile rütbeleri ve unvanları geri alınan emniyet müdürü, Muğla'nın Fethiye ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan Hasan Hüseyin Ş., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

KHK ile unvanları geri alınan FETÖ'cü eski emniyet müdürü Fethiye'de yakalandı
KHK ile unvanları geri alınan FETÖ'cü eski emniyet müdürü Fethiye'de yakalandı
GİRİŞ 16.04.2024 23:36 GÜNCELLEME 16.04.2024 23:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, 675 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile rütbeleri ve unvanları geri alınan, hakkında ByLock kullanıcısı olduğu ve FETÖ’ye bağlı dernek kaydı bulunduğu adli ifadelerin bulunması nedeniyle hakkında arama kararı bulunan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Ş., noterde işlem yaptığı sırada yakalandı.

Gözaltına alınan Hasan Hüseyin Ş., yapılan işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    ülkede idam gelmeli,boluculuk yapanlar meclistekiler dahil idam edilmeli,
    Cevapla
  • Filozof 1 hafta önce Şikayet Et
    Şu an itrail taraftarı iran karşıtı algı yaratanların yüzde doksanı cia yönetimindeki fetöcülerdir yani itraile otoritedir aleyhine olmayın diyip kendinide açıkça itrail taraftarı olduğunu beyan eden fetule gülenin aşşağılık kaos ve terör örgütü mensubu ve sempatizanlarıdır.
    Cevapla
  • Filozof 1 hafta önce Şikayet Et
    De yalan konuşmayın sıkışınca göstermelik bir operasyon!! Fetôcülerin çoğu görevde güvenlikte olmaları şart değil zaten başta eğitim olmak üzere tüm kurumlarda tüm nefret ve oyunlarıyla birlikte varlar bu bomba aynı şu ticaret mevzusu gibi ne zaman ayağımızın dibinde patlayacak bekliyoruz,bu ülkenin beka sorunu fetödür imamoğlu bilmem ne piyondur kullanılıp atılacak piyonlardır.
    Cevapla
  • Mahmut 1 hafta önce Şikayet Et
    Öcalanın yegenide milletvekili Tc yi tehdit edip apoyu övüyor
    Cevapla
  • John Wick 1 hafta önce Şikayet Et
    canlı yakalamanın hiç manası yok. hainleri besleyip devlete yük getirmeyin. sıkın kafasına itin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi