Muş'ta öğrenci servisi ile hafif ticari araç çarpıştı: 10 yaralı

Muş'un Varto ilçesinde, öğrenci servisi ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 9'u öğrenci 10 kişi yaralandı. Tedaviye alınan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Muş'ta öğrenci servisi ile hafif ticari araç çarpıştı: 10 yaralı
Muş'ta öğrenci servisi ile hafif ticari araç çarpıştı: 10 yaralı
GİRİŞ 17.04.2024 19:23 GÜNCELLEME 17.04.2024 19:25

Kaza, saat 16.30 sıralarında Erzurum- Varto karayolu İçmeler köyü girişinde meydana geldi.

İçmeler Köyü Muhtarı Çayan Dursun yönetimindeki 35 PMD 82 plakalı hafif ticari araç, Zeki Çetin yönetimindeki 49 J 4042 plakalı öğrenci servisi ile çarpıştı.

Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan 9 öğrenci ile Muhtar Çayan Dursun, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Varto Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Muhtar Çayan Dursun ise Muş Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. 

Varto İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Süne ile İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Eyüp Özkök de kaza yerinde inceleme yaptı. Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!
Ankara’da sokak köpeklerinden 15 yaşındaki kız çocuğuna saldırı