'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partiliye soruşturma

31 Mart 2024 seçimlerinde oy vermek için okula gelen asker ve polislere, “Konuş, sen nerelisin?” diyen DEM Partili Süleyman Salğucak hakkında soruşturma açıldı.

GİRİŞ 19.04.2024 16:32 GÜNCELLEME 19.04.2024 16:48
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Avukat Ramazan Demir, Şırnak'ta taşımalı seçmen olduğunu düşündüğü kişilere 'Konuş sen nerelisin?' diyerek tepki gösteren Süleyman Salğucak'a soruşturma açıldığını duyurdu. 

31 Mart günü Şırnak'a oy vermek için taşınan asker ve polisler tek sıra içeri girerken tepki gösteren 61 yaşındaki Süleyman Salğucak'a soruşturma açıldı. 

"SEÇİM KANUNUNA MUHALEFET"TEN SORUŞTURMA

Avukat Ramazan Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şırnak savcılığı 'Konuş, sen nerelisin' sözünden dolayı Süleyman Salğucak'a 'Seçim kanununa muhalefetten' soruşturma açmış" diye belirtti.

Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında "Seçim kanununa muhalefet" ve "Seçmenin oy kullanmasını engelleme" iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 126
  • Kızıl Elma 1 hafta önce Şikayet Et
    Devlet yetkilileri duymuyor mu Müslüman Türk milletinin çağrılarını, PKK sevici vatan hainlerine idam diye bas bas bağırıyoruz, en azından PKK sevicileri vatandaşlıktan çıkartıp sınır dışı edin, aileleri direniyorsa onları da direk vatandaşlıktan atın, mal varlıklarına devlet el koymalı, şehit yakınlarına ve gazilere bağışlanmalı. YETER ARTIK BE !!!
    Cevapla
  • 4ahmetsultan 1 hafta önce Şikayet Et
    o hilal bıyıklarınıza kurban olayım
    Cevapla
  • dÜŞÜNÜR 1 hafta önce Şikayet Et
    Seçim öncesi doğudaki birçok ile bir sakinleşti ki sorma, seçim bitti sonra kalabalıklaştı tekrar niye acaba,
    Cevapla
  • Serkan 1 hafta önce Şikayet Et
    dem partili sevgi pıtırcıklarına da bakın hele batıda yaşayan Kürtler özgürce oy kullanabilir ama doğuda yaşayan Türkler oy kullanamaz. Sizi chp şımarttı böyle ama bunun hesabı sorulur! Bu milletin sabrını taşırmayın!
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 1 hafta önce Şikayet Et
    atacaksın hücreye ölene kadar düsünsün dursun bu özgürlük denen saçmalık birtek Türkiye de var zaten ağzı olan önüne gelen konuşuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!
Yıldızların altında tarihi yolculuk