Türk fenomen ABD'de ölü bulundu!

Sosyal medya fenomeni, 28 yaşındaki Yağmur Taktaş, ABD'de, kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş'ın cenazesi, memleketi Adana'da toprağa verildi.

GİRİŞ 22.04.2024 10:19 GÜNCELLEME 22.04.2024 10:30
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), geçen haftalarda ABD’de kaldığı evde ölü bulundu.

ADANA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

DHA'da yer alan habere göre kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılan Taktaş’ın cansız bedeni, önceki gün hava yoluyla getirildiği Adana’daki Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

AİLESİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Taktaş’ın ailesi, daha önce darp edilen ve dalağını kaybeden kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F.’den şikayetçi oldu.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

PROFİL RESMİ DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan Taktaş’ın ölümü sonrası Instagram hesabındaki fotoğraf dikkat çekti. Taktaş’ın profil resmine ünlü Exorcist korku filminden Regan karakterinin fotoğrafı konuldu. Söz konusu değişikliği kimin yaptığı ise henüz bilinmiyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Dede 1 hafta önce Şikayet Et
    Kuşak geçmişi bilmiyor çok büyük olaylar başlarına gelebilir ahlak li olmak bir eline diline beline sayıp çık saygilar kötü insanlardan uzaklaş
    Cevapla
  • ömer 1 hafta önce Şikayet Et
    her şey dozu iyi olursa güzeldir ve yarar sağlar, DOZ AŞIMI felakettir, örnekte olduğu gibi
    Cevapla
  • A. Kezkic 1 hafta önce Şikayet Et
    maalesef z kuşağini böyle kaybediyoruz , bunlarda herkes suçlu. zaten bizim z kuşagida yamukluğa meraklı , sonuç maalesef bu
    Cevapla
  • Milli Ol 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah değil de para ve AB+ABD sevgisi peşinde koşturulan gençliğimizin hazin sonu bunlar işte. Yazık değil mi? Eğitim Sistemi çökmüş ve milli denen bir kelime sadece sözcük olarak kalmış.
    Cevapla
  • Sassas 1 hafta önce Şikayet Et
    Benim için bir değeri yok ülkesini terkedeni. Ben çoötan terk ettim bu milleti devleti sevemeyenlere türk demeyin lütfen türk kime denir onu bu millete ülkesini terkedenlere öğretin acilen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı